Slappar+ryggont

Ligger i soffan och slappar, inte gjort så mycket idag. Handlat inför helgen och städat lite typ. Har så sjukt jävla ont i ryggen också, känns som att jag ska gå av på mitten typ! Inte skönt alls. Får väl hoppas att det går över snart för har haft ont i två dagar nu..


Arg

Ligger i sängen och försöker sova, går sådär. Är arg och besviken, fått reda på lite saker jag aldrig trodde att jag skulle behöva få reda på. Well, ska inte babbla om mina problem men ville ändå skriva av mig lite. God natt!


Hysteria

Ligger här och lyssnar på Hysteria, taggar som fan att se Def Leppard på tisdag!


Undies

Shoppade underkläder med Daniela på rean igår, älskar verkligen bh:n och de matchande trosorna!


Midsommar

Min midsommar firades i Göteborg med mina favoritbrudar + lite annat gott folk. Vi käkade tacos och hade det gött!

Lika trevligt som alltid med mina fina vänner.

 
 
 

SWEDEN ROCK!

Hej!
Nu äntligen ska jag ta mig i kragen och få ihop ett blogginlägg om SRF!
Som sagt så var det grymt, hade sjukt kul! De band som jag tyckte var bäst live var Sweet (trots bara en originalmedlem), Saxon och Rush. Kiss var också jävligt kul att se, trots att Pauls röst inte höll och sånt där så är det ju ändå ett band man måste ha sett innan man dör liksom, vilket jag nu har gjort! Ett stort minus med hela festivalen var värmen, okej jag ska inte klaga men det vart så varmt så vi övervägde att hoppa över att se vissa band mitt på dagen p.g.a att vi inte pallade värmen. 


Men en jävla kul vecka hade jag och resten beskrivs i bilder!
 
 
 

Haft fullt upp

Hey!
Nej, jag dog inte på SRF, haha! Är jätteldesen för att det intr blivit någon bloggning sen dess men har haft fullt upp! Min mormor och morfar har varit här från Island och sånt där. Sen midsommar igår, sjukaste festen hos Amanda!
Well, ska försöka skriva ett inlägg om SRF senare idag och även ett om midsommar!

Puss!


Tomorrow the resa begins

Heyyaa!
 
Snart är det äntligen dags, dags för årets höjdpunkt. På onsdag drar Sweden Rock Festival igång men för mig och Daniela startar resan redan i morgon. Åker till Borås på eftermiddagen för att sova hos Timmy, så slipper vi gå upp jättetidigt på tisdagen för att ta oss till Borås i med att vi åker där ifrån. Så, klockan 11:10 bär bussen av från Borås mot SRF. Ska det blir härligt eller ska det? Det ska bli awesome som in i helvete. Grymma vänner, hårdrock och alkohol, kan inte bli bättre. Ska ha det så jävla gött och bara glömma av alla bekymmer och besvär i livet.

Taggar som en galning! Någon läsare man kanske stöter på där?
 
Sötaste vovvsingen!

RSS 2.0