Girls night

Tjena! 

Shit vad grym vår tjejkväll hemma hos Daniela i fredags var eller! Det gick långt över förväntningarna. Vi spelade Rock Science, första gången jag spelar det och det var ett jävla kul spel faktiskt. Eftersom vi var så många så körde vi i lag, två personer i varje. Jag och Karro var i samma och första omgången kom vi tvåa och andra omgången gick det åt helvete. Vi fick bara skitfrågor!

Sen körde vi klassiskar grejer för tjejkvällar, såsom "Jag har aldrig.." och även "Sanning eller konsekvens" fast med bara "sanning" haha, vem pallar med konsekvens liksom?! Jaja, nu känner vi i alla fall varandra nästan bättre än vad vi vill känna varandra, haha! Samtidigt som vi gjorde lekarna så rullade en musikdvd med blandade band på teven! Riktigt mysigt. Sedan när vi bäddade ner oss så låg vi och bara snackade samtidigt som en ZZ-top dvd rullade i bakgrunden.

Förresten, om ni bara visste hur mycket vi tjockade i oss! Vi köpte två feta godispåsar. Åt upp nästan allt. Vi drack säkert runt 4-5 stora läskflaskor och åt flera påsar chips. Jäkla tjockisar här alltså!

Jag hade i alla fall grymt jävla mysigt! Snacka om att det här gänget med brudar är de coolaste rockbrudarna jag känner! Seriöst, vi är ju grymmat liksom? Riktigt fina vänner det här alltså!

Bjuder på två bilder som jag båda snott av Daniela då jag inte tog några själv.

Så mysiiigt så! Från vänster: jag, Karro, Emma, Amanda, Jennifer, Sara och Miranda. Daniela tog ju bilden så hon är inte med, lite synd!


Sovdags! Trångt som fasen men riktigt mysigt! Fyra stycken delade på de två bäddsoffor som fanns och de andra fyra låg på luftmadrasser på golvet.

Väntar en awesome kväll med brudarna!

 
Tjena snyggingar!

Sitter i skolan och har håltimme, alltid kul. Eller inte. Jaja, ikväl väntar andra roligheter. Då ska jag på tjejkväll i Göteborg hos grymmaste Daniela. Kommer bli grymt att samla ihop alla brudar i hårdrocksgänget och ha lite girltalk. Kika på live-dvd:er och snacka om boys. 

Det bästa av allt med sånna här tjejkvällar - NO BOYS. Haha, älskar ju killar så klart men det är gött och mysigt att bara umgås med tjejer ibland!

Little Angels - Too Much Too Young

Är verkligen helt fast och inne i den här låten just nu.

Har lyssnat på den konstant i ca tre dagar i rad. Så jäääkla bra, och den går bara på repeat hela tiden. Jaja, får nog akta mig så att jag inte lyssnar sönder den snart, haha!
  

Kass

 
Usch vad jag blivit kass på att blogga det senaste!

Men skolan är ju i full gång och jag hoppas verkligen ni har förståelse för att jag måste sköta den.

Jag kan ju i alla fall berätta allmänt vad som händer och sker nu för tiden. Skolan som sagt, igår hade vi öppet hus vilket betydde skola från 8-21. Lagom segt så där, men vi fick ledigt idag bara för det! 

På lördag ska jag till Partille på Partillerocken och kolla när mina kompisars band, Zombitch, heter det. Spelar där, på finalen dessutom! Så sjukt roligt att de gick vidare dit! Ni borde åka dit och rösta på dem.

Skååååne

Kommer nu beskriva mina fem dagar i Skåne, mestadels med bilder. Bilderna är både mina och Karros!

Vi kan ju börja med själva Rockmässan:
Sen hemma hos Karro och ute på äventyr i Malmö:


Har iiiingen aning om varför den enda rättvända bilden i slutet blev på mig, min blogg verkar inte tycka om Karro.. hmm.
 
 

RSS 2.0