Rätt döttTjena homies!

Vad händer, vad görs? Mja, inte så mycket egentligen. Glider väl mest runt osv. Idag var jag och Karro i Göteborg och strövade runt. Träffade lite folk och sånt där!

Det är väl sånt som händer nu, annars ligger jag hemma som en soffpotatis, haha! Så om någon rocker bor runt Göteborg eller i Skaraborgsområdet  är det bara att säga till om du vill ta en fika någon dag eller något för jag har absolut inget för mig!

Jo det var väl bara det, är rätt dött nu som ni kanske märker. Vad har ni själva för er?

Ron Keel


Ron Keel, vilken man!

Dock är han ju långt i från lika handsome idag som han var för 25 år sedan..

Vad Europe betyder för mig.

 


Sitter här och lyssnar på Europe och njuter. Förundras över hur så många inte kan tycka om Erurope. Alldeles för många. Jag kommer aldrig förstå mig på dessa människor. För mig betyder i alla fall Europe riktigt mycket och kommer alltid vara speciella för mig. 

Dessutom så tycker jag verkligen inte att Europe låter som något annat band! De är verkligen unika och om så någon skulle sätta på en låt med Europa som jag aldrig hört  (högst osannligt dock) så skulle jag höra med en gång att det är Europe, för de låter så speciellt. I alla fall för mig.

Jag kommer ihåg när pappa tog med mig på en konsert med Europe 2009. Jag var världens lyckligaste lilla 14 åring, haha! Det var också då som mina ögon började öppnas mer för rocken. Även om jag ändå alltid lyssnat på rock sedan jag var liten så började jag då inse att det är verkligen det här jag vill leva för. Därför betyder Europe mycket för mig. Utan Europe och utan min pappa skulle jag kanske inte varit den jag är i dag?

Jag vet inte varför jag skrev det här inlägget egentligen, tänkte bara skriva ett inlägg med videoklippet men kunde inte sluta skriva och ville få ut hur mycket Europe betyder för mig.

Har ni något band som betyder mycket för er? Liksom, Europe är inte något riktigt favoritband eller så, som t.ex AC/DC är för mig. Men det betyder ändå riktigt mycket för mig. På det sättet menar jag.

Vila i fred

R.I.P Jon Lord, en fantastisk musiker och låtskrivare.


It's a wild world

Allt är mys och chill. Kom på att jag glömt säga till er att jag förlängt min resa. Skulle ju egentligen åkt hem 11 juli men det kostade typ 500 kr att boka om resan och jag kände mig inte redo för att åka hem än så förlängde med en vecka och åker hem nu på onsdag i stället!

Tur det, för då får jag umgås lite mer med mina småkusiner! 

BlondieJag har aldrig lyssnat mycket på bandet Blondie, det är antaligen för att de är ganska popiga och oftast klassas som ett popband. Men jag tycker verkligen att Deborah Harry har en speciell röst och att de har en skön gung.

Favoritlåten med dem är One Way Or Another som är jävligt go och inte alls så popig!I've got this feeling of rock n' roll


Bild från släktträffen på mormors sida.

Island leverer galet bra med sol hela tiden, god mat, bra shopping (faktiskt!) och fina släktingar. Jag vet att det nog blir rätt tråkigt för er läsare just nu eftersom jag inte bloggar så jättemycket om hårdrock just för tillfället men jag vill ju så gärna berätta om hur jag har det här! Det är underbart!

Förresten, sån här utsikt har jag från mormor och morfars hus. Det är inte alla som har sån här utsikt från bakgården!

Men min mormor och morfar har det, året runt! Tänk er solnedgången på detta också! Dock kan jag inte få bild på det då det inte blir någon jättefin solnedgång just nu eftersom det är ljust dygnet runt fram tills augusti. Jaja, nästa år har jag tänkt komma hit och försöka stanna längre, så då kanske. Åker ju hem om fem dagar, lite trist men skönt att komma hem också.

Peace out!


3 years

 
Ojojojojoj, vilken dålig människa jag är som glömde av att gratta min egen blogg på dess födelsedag! Dessutom var det två veckor sedan den fyllde år.

Men i alla fall, den 22 juni för tre år sedan skrotade jag min gamla blogg och startade en helt ny, alltså den här. Då kunde jag ju dock aldrig ana att jag fortfarande skulle ha kvar den och blogga flitigt på den än idag! Haha, rätt galet ändå att jag suttit och skrivit på den här bloggen i tre jäkla år?!

Jaja, det var bara det jag ville säga! Peace the fuck out!

Back to the Mystery City

Hur har ni det hemma i Sverige rockers och icke-rockers?

Förhoppningsvis fint! Jag har det också bra här på Island ska ni veta, så jäkla gött väder!

Jag var i Reykjavik igår och shoppade lite och hittade faktiskt lite smått, solglasögonen på bilden, två par leggings (ett par svartvit randiga och ett par rosa/svarta zebramönstrade) och ett Rolling Stones svettarmband! Jag tyckte det var en hel del för att vara här, det finns inte alls mycket till shopping här liksom.

Nu har jag bott hos min moster i snart två veckor och i morgon åker jag till min mormor och morfar för att bo där i en vecka innan jag ska hem (åker hem onsdag vecka 28), kommer bli kanoners! 

Ha det fint!

RSS 2.0