1,2,3 let's shot! Drink me down one time.

För att beskriva fredagskvällen/natten i Brastad så citerar jag Magnus Uggla "Jag dansar aldrig nykter någonstans, aldrig, inte en chans". Om jag ändå kunde säga att jag var nykter, det hade ju varit något.

Runt klockan åtta började jag bli heeelt väck. Damn you my man, Jack Daniels. 
Riktigt kul hade vi i alla fall och Gasoline Stars var riktigt grymma som vanligt, de har gig nästan varje helg framöver så ni borde checka in dem!


Jag och Karro, fortfarande nyktra i alla fall.


Jag och Daniela några timmar senare, något mindre nyktra. 

Alla bilder i det här inlägget har jag snott från Daniela!


God jul!

Hej mina fina bloggläsare!

Tänkte bara önska er en riktigt god jul, för sen har jag inte tänkt att tillbringa så mycket mer av dagen vid datorn utan umgås med min underbara familj och mina kusiner!

Puss på er!


Doomsday.

21/12-12.

Doomsday, jaha det sa ni va. 
Inte för att jag trott ett skit på det, men jag tycker det är så jäkla kul att skämta om att "ååh nu går jorden under, nu dör vi." 

Som igår, då la jag ut The final countdown på Facebook 23:55 och tyckte att jag var jätterolig, haha.. torrt jag vet.

Nu är det nog snarare den här låten som snurrar:

Europe + Mustasch

Herregud vad bra Europe var i lördags! Mustasch var hyffsat bra också med tanke på att jag inte är ett så stort Mustachfan!

Det var så himla underbart när Joey sa "Känner ni igen de här två tonerna?" och så spelade han de två första tonerna på Open Your Heart och ALLA började skrika. Så nice!

Dock var det ett äckligt fyllo bredvid mig som inte kunde ha någon kontroll över sig själv alls så det slutade med att han armbågade mig rätt i näsan. Så nu är den svullen och gör ont (dock har det mesta av svullnade lagt sig nu.) Jaja, som tur var så tog vakterna bort honom.

Träffade även Jojo där, det var trevligt! 
 
Bild på mig tagen innan konserten av min kompis Jonte.

Damn Yankees

Idag bjuder jag på lite torsdagsmusik!

Damn Yankees - Coming Of Age

RSS 2.0