Answers!

Answers

Nu ska ni äntligen få svaren från min lilla "questiontime" jag hade för ett tag sedan!

Vad var det som fick dig att börja lyssna på hårdrock? (Den här frågan och liknande frågor kom upp många gånger, så jag börjar med den)
Alltså, jag har egentligen lyssnat på hårdrock hela livet, antagligen eftersom både mamma och pappa lyssnar på hårdrock så det är ju det jag har fått lyssna på sen jag var bebis. 

Vad fick dig att ändra musiksmak?
Jag har egentligen aldrig ändrat musiksmak, jag har bara förstärkt den eller vad man ska säga. Förr så var jag en allätare. Det vill säga jag lyssnade på allt och då även hårdrock. Så jag har egentligen inte ändrat musiksmak bara uteslutit allt annat än hårdrock om man kan säga så?

Favoritdjur?
Öh, oj vad svårt. Jag gillar de flesta djuren och jag skulle lätt vara vegetarian om det inte vore för att kött är så fruktansvärt gott! Men at the moment får jag väl säga katt.

Du kan ju spela flera instrument, vilket tycker du är roligast att spela?
Oj vad svårt! Jag spelar ju de instrumenten jag spelar för att jag tycker de är roliga. Men at the moment är det nog faktiskt piano. Fast det där varierar väldigt mycket så nästa vecka kanske det är gitarr.

Såg att du skulle börja estetiska programmet inriktning musik, så jag tänkte om vad du tycker om att man inte får någon direkt utbildning? vad tänkte du göra sen liksom?
Japp, det stämmer och jag har nu gått en vecka! Det där med att man inte får någon utbildning stämmer inte alls! Det trodde jag också först, men när jag fick reda på hur det egentligen låg till så blev musik på gymnasiet en självklarhet för mig. Estetiska programmet inriktning musik är ett högskoleförberedande program vilket betyder att jag kan läsa vidare på högskolan, och tycker du inte det är någon utbildning? Jo det tycker jag. Att gå musik på gymnasiet är inprincip samma sak som att gå samhälle, men det är mer inriktat på musik. Jag kommer inte ihåg vilken kurs det var man kunde välja till, men om man gör det så får man exakt samma förutsätningar när man tar studenten som en person som gått samhälle får när personen i fråga tar studenten. Sen tänkte jag (det här är mina planer som jag har NU, detta kan ju ändras dessa tre kommande åren) först jobba ett år och spara pengar så jag har lite att försörja mig på när jag börjar högskolan, vilket jag tänkt göra efter jag jobbat. Bidrag etc som man får är ju inte de bästa. Jag har tänkt att gå högskolan för scen och musik i Göteborg. Men som sagt det är tre år kvar, så vi får se hur det blir.

Vad fick dig att älska musik?
Oj vilken svår fråga, den går faktiskt inte direkt att svara på. Min kärlek till musik har väl helt enkelt växt fram under åren.

Vad är det pinsammaste du varit med om?
Jag har varit med om mycket pinsamma saker. Så att välja ut en av dessa skulle vara omöjligt, tyvärr!

Vad lyssnade du på innan du började lyssna på hårdrock?
Som sagt, jag var allätare så jag lyssnade på allt. ÄVEN hårdrock. Läs ovanstående svar om hårdrocken osv..

Finns det något djur som du skulle vilja ha, som du inte har nu?
Nja, jag har ju en katt nu och jag vet inte om jag vill ha något mer djur förtillfället faktiskt.

Om man skulle ta 3 killar och göra de till en person, och sedan ge honom till dig. Vilka 3 killar skulle det då vara?
Shit pomfritt vilken rolig fråga! Dock är den väldigt svårt att svara på eftersom jag redan tycker Nikki Sixx är helt perfekt och jag skulle bara vilja ha honom! Men för att jag ska svara på den här roliga frågan kan jag väl ta några utav mina favorithårdrockare. Med andra ord Nikki Sixx, Duff McKagan och Sebastian Bach. 

Vilka bloggar läser du?
Jag tänker inte direkt skriva alla bloggar jag läser men jag läsar de flesta hårdrocksbloggar och utöver det så läser jag väl kompisars bloggar och andra bloggar som faller mig i smaken.

Vilka är dina favoritsångare? (manliga)
Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om detta, fast där hade jag iförsig med många bra sångare och inte mina absoluta favoriter. Denna frågan är med ganska svår eftersom sångare skiljer sig något fruktansvärt ifrån varandra och alla är så jäkla olika och bra på sitt sätt. Men om jag ska vara ärlig så är nog Miljenko Matijevic (Steelheart) och Ronnie James Dio (Rainbow, Black Sabbath, Dio) mina absoluta favorit sångare. 

Vad tycker du om bandet Bai Bang?
Jo de är väl bra, dock har jag inte lyssnat så speciellt mycket på dem faktiskt.

Vilka 3 hårdrocks killar tycker du är snyggast efter Nikki Sixx?
Nej men shit vilken svår fråga! Det finns ju så sjukt många. Dock tror jag faktiskt att det får bli Sebastian Bach, Duff McKagan och Jon Bon Jovi... åh nej det finns ju så många fler jag vill ha med!

Glam eller heavy metal?
Det där kan jag seriöst inte svara på. Jag är som sagt väldigt bred inom hårdrocken så jag lyssnar på allt inom den. Så det där om jag lyssnar på glam eller heavy metal går i perioder.

Hoppas ni blev nöjda med svaren, ni som frågat någon fråga här ovan får gärna kommentera och berätta för mig om ni fick det svaret ni ville ha.

Rock on!

Kommentarer
Postat av: MELI

Jag har dagens blogg tävling på min blogg, var med och få chansen att synas inför 1000 pers! http://mmeeli.se/category/dagens-blogg.html KRAM

2011-08-28 @ 11:07:20
URL: http://mmeeli.se
Postat av: alexsie monroe

sv: Nae, inte direkt hårdrock. Jag är en sån där allätare, men visst fan finns det underbar musik bland rocken. Jag gillar mest rock från 60-70 talet :) Kram

2011-08-28 @ 11:12:17
URL: http://alexsiemonroe.blogspot.com
Postat av: Anneli

Nu är vinnaren av ett armband dragen!

Kika in och se vem som vann :)Kram

2011-08-28 @ 11:56:31
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

allt bra?:)

2011-08-28 @ 12:10:45
URL: http://angelijnas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>