Tisdag.

Hej på er!

Skolan idag har varit ganska bra faktiskt. Vi hade dock en väldigt kort NO lektion eftersom vi hade Poetryslam eller vad det hette i en timme. Det var inte alls så tråkigt som det lät. Det handlade om talad poesi typ.
På svenskan hade vi läslektion. Länge sen vi hade det men en sista bokredovisning ska in onsdag nästa vecka så jag får allt sätta lite fart. Just det, igår glömde jag säga att jag fick VG på engelska provet, 2,5 poäng i från MVG dessutom. Jag blev så glad när jag såg att jag hade fått VG sen såg jag att det var så nära MVG så då blev jag sur i alla fall. Haha. Men VG var bra, jag brukar inte ha så bra i engelska så jag är nöjd.

Nu ska jag spela röj-flaggor med Julia på msn.

Puss.♥

Rock n' roll.

LONG LIVE ROCK N' ROLL!

Jag var bara tvungen.

Jag vet att ni säkert inte är så intresserade av detta, men jag måste bara testa, haha!

skriv ditt namn: Gabriella
skriv ditt namn och blunda: Gabriella
skriv ditt namn med armbågen: gabriella
skriv ditt namn med hakan: gabrid,ksa ← åå, det började ju så bra.
skriv ditt namn med näsan: gabriella
skriv ditt namn med stortån: gabriella
skriv ditt namn med pannan: gtsazbgvrfdeure4fiu8ikedr  ← hehe, det började med rätt bokstav i alla fall.
skriv ditt namn med hälen: gabrtielösza  
skriv ditt namn med knogen:bhgsebtrierjkks
skriv ditt namn med tungan: gabriella
skriv ditt namn med vänster hand: gabriella
skriv ditt namn med höger hand: gabriella
skriv ditt namn med örat: ghsdyhytdr h ytrtdrffim,k

måndag

Hej!

Skolan idag har varit helt okej. Första lektionen var NO och då skulle vi skriva av en himla massa från tavlan. Nästan skrivkramp där asså! Haha. På engelskan håller vi fortfarande på med att läsa böcker, eller ja de flesta har ju läst ut sina böcker så då har vi alltså börjat skriva på vår bokredovisning. Min bok blev så himla svår att förstå helt plötsligt i slutet så jag vet inte riktigt hur det kommer gå med min redovisning men på något sätt ska jag väl kunna få ihop det. I vilket fall som helst så ska jag läsa lite bloggar och sånt nu.

Puss.

SYV.

Hej på er!♥
Sitter i skolan nu. Har just varit hos Gunnel, vår syvare här på skolan. Det gick bra och jag fick svar på de frågor jag har gått och funderat på om gymnasiet. Nu känner jag mig säker och har bestämt mig helt säkert att jag ska Estet i Lidköping på De La Gardie gymnasiet. Det ända jag oroar mig över är egentligen intagningsprovet men förhoppningsvis går det bra. Aja, när jag kommer hem ska jag nog plugga och sånt. Nu ska jag inte sitta här mer, vi hörs mern är jag kommer hem.

Kramiz.♥


Första advent.♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

Nu har vi i alla fall tänt det första ljuset, så mysigt!

New undies.


Pieces trosor, 59.95 kr. 

Köpte även en julklapp till min syster Erika, som ni naturligtvis inte får se nu. Haha!


Barnkören.

Hej!

Det var jätte fint framme i Vara förut. På bilden ser ni barnkören som min lillasyster Emelie är med i. Hon var så söt och duktig. Vi tittade även på paraden. Fast tog dock inga kort där, synd jag vet. Köpte lite saker med. Ni får se snart.


Skyltsöndag.

Hej kära läsare!

I natt var en helt grym natt i skype asså. Jag och Elin hade grymt kul, ni vill inte veta.
I dag är det i alla fall första advent och skyltsöndag. Alla affärer i vår lilla stad brukar vara stängda på söndagar men idag har de öppet hela dagen. Jag ska i alla fall fram och titta. Min lillasyster Emelie sjunger med kören också, så det ska jag ju självklart också se. Aja, nu ska jag spela lite röj-flaggor med Elin på msn. Haha.

Puss.♥

Mysig stjärna!

Titta vilken mysig stjärna jag har fått i mitt rum.

Har ni tagit fram era ljusstakar/stjärnor än? I så fall när?

Mysigt, mysigt.

Tjena!♥

Just nu sitter jag faktiskt och sätter ihop en julmusik-lista på spotify. Mysigt värre. Nu har alla ljusstakar och stjärnor kommit fram i vårat hus också. Gud vad jag älskar jul, det är så mysigt. Och vet ni vad, jag har till och med fått en egen chokladjulkalender. Jag fick nämligen inte en förra året och då blev jag sur så i år köpte mamma en till mig också, haha. Det finns bara ett problem, jag kommer säkert råka äta upp den innan den första december. Chokladen i julkalendrarna är ju så god. Men jag får väl försöka stå ut. Det är ju trots allt inte så långt kvar till den första december.

I alla fall så ska jag kanske vara med Julia senare idag. För det blev ju inget i går.

Puss.♥

Ett inlägg med idol snack.

Hej!♥

Nu sitter jag i skype och snackar med min bästavän Elin. Trevligt, trevligt. Samtidigt pluggar jag lite. Julia skulle ju egentligen kolla på Idol med mig men det blir inte så för jag måste verkligen plugga. Aja, så är det ibland. I alla fall så är temat "arena" i kväll. Lite udda tema men det bli nog bra ändå. Jay ska ju sjunga Lady Gaga. Haha, den mannen vågar sig verkligen på allt. Men han kommer säkert fixa det galant, som vanligt. Sist sjöng han ju Madonna och det gjorde han ju overkligt bra. Ååh, jag vill verkligen inte att någon ska åka ut nu för alla är så bra, fast Sassa var ju självklart den bästa då men. Fats nu är det nog snackat om Idol. Aja, vi hörs.

Puss.


Andreas Weise.


Andreas tyckte jag inte så mycket om i början faktiskt. Men när fredagsfinalerna kom igång började jag tycka om honom mer och mer för varje gång. Han har ju inte direkt något speciellt i rösten men han sjunger bra och hans scenframträdande är också bra. Sen att han har den humor som han har är ju ett stort plus. Man blir glad bara utav att se honom. Var det rätt att han åkte ut då? Den frågan tänker jag faktiskt sluta svara på nu för alla som är kvar är så fruktansvärt bra och jag kan verkligen inte ge något rakt svar då.Slappt.

Hallå där!

Det har varit ganska slappt i skolan i skolan idag, faktiskt. Vi som har varit borta har inte så mycket att jobba igen ändå. Första lektionen var matte. Är förbi diagnosen nu, som jag för övrigt fick alla rätt på. Efter det hade vi advents samling i aulan. Vi tände det första ljuset och kören sjöng och sådant. Rektorn pratade ju så klart också, som vanligt. På NO:n fick vi jobba med vad vi ville idag. Eftersom det är så många som inte varit i skolan på två dagar så fick vi den timmen till att jobba i kapp. På idrotten hade vi redskap för sista gången. Vår gympalärare sa det sist också men han är väl lite senil. Haha. Aja, annars har dagen varit bra, ikväll blir det Idol med Julia. Ska skriva om Andreas snart.

Kram.♥

My guitar. ♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

God morgon!

God morgon på er!♥

Jaha, ingen skola för henne idag heller tänker ni säkert nu. Men jodå, skola blir det allt. Dock är bussen en kvart sen så jag hinner blogga. Det gillas. Ja, att jag hinner blogga alltså, att bussen är sen är väl egentligen inte mycket att hurra över. Fredag idag då. Första lektionen är matte, tror jag. Dessutom har vi adventssamling i aulan idag. Mysigt, antar jag. Haha, aja, jag får blogga mer i eftermiddag när det har hänt lite mer saker.

See you!♥

God natt vänner.♥

God kväll på er!
Sitter här och läser lite engelska, de ända skolböckerna jag hade med mig hem i tisdags. Ja, jag visste ju inte att det inte skulle bli någon skola på två dagar. Hade jag vetat det hade jag definitivt tagit med mer hem. Fast i morgon är det skola, eller jag antar det. Så här står det i alla fall på Essungas hemsida:

"Skolskjutsarna går som vanligt på fredag 26 november

Skolskjutsarna planerar att gå som vanligt fredagen den 26 november. Det kan dock bli akuta förändringar i vädret så lyssna på lokalradion under fredagen och titta in på denna hemsida under morgonen."

Så jag hoppas på skola, känns jobbigt att missa så mycket faktiskt. Det räckte med en dag. 

kvällen har i alla fall spenderats med underbara med människor i skype. Elin kom nämligen helt plötsligt på att hennes mic fungerade. Haha, hon har trott att den varit trasig i typ en månad eller något. 

Aja, jag får nog gå och lägga mig nu så jag kommer upp i morgon.

God natt.♥

Jewelry. ♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

Jag gillar den här bilden starkt, så mycket så att den fick ta plats på min nya header.
Jag är verkligen nöjd med den, den känns mer "jag" än den gamla.

Do u like it? ♥

Snö.


Hejsan!♥
Ingen skola idag heller, varför vet ni redan så jag tänker inte ta upp det igen. I alla fall så var jag ute och tog lite kort på all snö som har kommit förut. På bilden ser ni en igen snöad sandlåda. Så ja, det har faktiskt kommit en del snö ändå. Jag har tagit massa fina bilder på min gitarr. Jag fick bara för mig att göra det och just nu sitter jag och redigerar dem. De kan nog bli grymt snygga när de är färdiga.

Puss.♥

1 månad kvar till julafton.

1 månad kvar till julafton.

Idag är det ju bara en månad kvar till julafton. Det går så himla fort, det var ju ändå inte så länge sen det var jul. Ja, det känns så i alla fall. Bilden ni ser ovan är i från förra året. Jag bara redigerade den så den såg lite gammal ut och skrev dit texten. Jag vet att den ser lite B ut but it works.

Puss.♥

Nu har snön gått över gränsen.

Tjena vänner!

Vet ni? Det är ingen skola i morgon heller. Skolskjutsarna är inställda då med.
Så här står det på Essungas hemsida:

"Skolskjutsarna inställda onsdag 24 november och torsdag 25 november

På grund av det dåliga väglaget är samtliga skolskjutsar i Essunga kommun inställda onsdagen den 24 november samt torsdagen den 25 november. Skolorna är öppna."

Okej, det var faktiskt gött med en ledig dag, men jag vet inte om jag vill ha en till. Jag menar jag får inte gjort lika mycket hemma som i skolan. Som på engelska lektionerna läser vi ju nu. Och då betyder ju det att jag måste lägga ner extra tid på det hemma istället. Så frustrerande. Aja, det är väl bara att bita ihop och göra det. Till skolan kommer jag ju i vilket fall som helst inte.

En annan sak, idag skulle jag egentligen till De La Gardie skolan på öppet hus nu om en halvtimme (19:00), men det går ju inte heller pga vädret. Mamma vill inte köra då. Om vi hade haft våran bil kanske, men nu har vi ju en hyrbil eftersom våran är inne på verkstaden. 

Jag gillar snön, men nu har den gått över gränsen. Faktiskt.

God morgon!

Webcambild.
Webcambild.
Webcambilder.

Jag säger bara en sak:

God morgon!♥

Skolskjutsar inställda.

Hej!
Vet ni vad, det blir ingen skola i morgon. Alla skolskjutsar är inställda. Gött med lite ledigheter så där helt plötsligt. Haha, aja, det var egentligen det ända jag vill berätta!

Puss.♥

Söta trosor.Hur söta var inte de här trosorna då!? 
Ja, jag blev i alla fall kär med en gång. Vill ha!♥

79:50 kr på H&M.

Du hittar dem här.

Snö oväder!

Halloj!♥

Idag har det inte hänt så mycket i skolan, inte vad som gäller lektionerna i alla fall. Så därför tänkte jag berätta om detta kaotiska väder i stället.

Det hela började i morses. Då när man tittade ut så var det värsta snöstormen. Bussen kom sent, så alltså kom vi även sent till skolan. Vi såg även en bil som hade kört ner i diket. Sen när man skulle gå ut på rasterna så kunde man ju knappt hålla ögonen öppna för all snö som yrde omkring, dessutom så har jag blivit mulad och ner puttad i snön av killarna hur många gånger som helst. Så de sista rasterna så höll jag mig inne. Haha! En rast när vi skulle gå till Ica så skulle vi gena (som vill alltid gör) genom en stor parkering som typ alltid är tom, men vi vände och gick runt på vägen i stället för det var ju snö upp halva vaderna! På vägen hem berättade busschauffören att hon och två av hennes kollegor kört av vägen idag (i personbilar). Sen såg vi en lastbil som hade satt sig och typ 500 meter bort så var det ju en till lastbil som hade kört av vägen. Herre gud säger jag bara. Värsta snöstormen.

Tjaa... Nu vet ni!

Min första videoblogg.


Jävla stillbild säger jag bara asså!

Här har ni en liten överraskning kära läsare!
Just det, en videoblogg. Min allra första dessutom. 

Hope you like it!♥

Mitt rum.

Nu har jag städat färdigt i rummet, och då tänkte jag att ni kunde få se hur det ser ut i mitt minimala rum. Så här får ni några bilder, från alla vinklar.

Mitt rum.
Mitt rum.
Mitt rum.
Mitt rum.
Mitt rum.
Mitt rum.
Mitt rum.
Mitt rum.

Jag måste ha ett av dem minsta rummen som finns, haha! 
Men det räcker allt gott och väl för mig. 

Kram.♥

Bad-hair day.

Hej!♥

Idag har jag verkligen en bad-hair day. Ni vill inte veta hur mitt hår ser ut. Det står åt alla håll och jag vet inte ens vart jag har benan!? Tog en webbcam bild men insåg snart att ni nog inte vill se den. Haha! Jag får hoppas att en ordentlig dusch hjälper. Jag borde egentligen städa mitt rum nu, men jag orkar verkligen inte. Det ser ut som att någon har vänt hela mitt rum upp och ner på och sedan skakat om. Ja, precis så. Jag kanske borde städa min svinstia ändå, jo så blir det nog. Vi hörs senare när jag städat klart.

Kram.♥

Läkerol.♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

Jag ♥ Läkerol

Jag har gruvarbetare i huvudet.

Hallå!♥
Gud, om ni bara visste hur ont i huvudet jag har nu. Det känns typ som om jag har gruvarbetare inuti huvudet som försöker hacka sig ut. Det känns liksom inte som vanligt huvudvärk. Hmm... undra vad det kan vara. Förhoppningsvis bara vanlig huvudvärk. Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, till mestadels suttit vid datorn och tagit det lugnt. Just det, igår när jag var på nya Ica så köpte jag ett torrschampo. Jag testade det idag och det var verkligen jätte bra. Jag ska skriva lite mer om produkten någon annan dag. Nu i kväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir någon film eller så. 

Puss på er.♥

Punktering.

Hej på er!♥
Jag vaknade alldeles för sent idag, runt två tiden. Jag som hade tänkt gå upp tidigt idag. Det sket sig tydligen. Ja, i alla fall så tänkte jag följa med mamma till nya Ica förut men då fick vi punktering på bilen. Det hjälpte tydligen inte att byta däck heller eftersom det var något med någon fjädring (ja, fråga inte mig. Jag kan inget om bilar). Så jag och pappa får väl pulsa igenon snön till Ica sen. Mamma har ju problem med ryggen så hon avstår nog.

Men vi hörs senare.

Kram.♥


Frågor om bloggning!

1 - Hur länge har du bloggat? Jag vet inte riktigt faktiskt, just den här bloggen har jag haft i ca 1½ år, innan det bloggade jag på devote men då var jag väldigt oseriös i mitt bloggande så jag vet inte riktigt om jag kalla det för att "ha bloggat"

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Jag hade nog inte direkt bild utav det. Jag läste inte några bloggar förens jag själv började blogga. Då blev jag lite mer sån här: vad ska jag blogga om egentligen? Så kikade jag runt och hittade inspiration. Fast inte nu längre, nu gör jag allt på mitt eget sätt.
3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Haha, detta kunde ni säkert inte gissa men det var faktiskt februaritjej.se, och jag gillar fortfarande hennes blogg!

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Jag kan ju börja med att säga att jag verkligen har utvecklats grymt mycket! Då skrev jag med mycket så kallade "sms-förkortningar" och sånt i den stilen. Jag skrev i tal-språk. Jag märker ju själv att jag utvecklats i mitt skrivande med hjälp av bloggen. Jag tror faktiskt att den har hjälpt mig (utan att jag själv vetat om det) att bli bättre på att skriva och formulera saker, vilket är till stor fördel i skolan!

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Jag använder mig utav bloglovin' så det blir ju inte direkt regelbundet, eller det beror ju helt enkelt på hur regelbundet bloggaren uppdaterar, haha! Men jag vet inte alls hur många det är faktiskt!

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Gud vad svårt jag vet inte riktigt, de flesta jag läser är nog dagbogsbloggar som ändå har en liten touch av något intresse, allt i ett liksom! Men av alla bloggar jag läser kanske jag kan säga att 1/5 är ämnesbloggar.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.http://nyheter25.se/tyras hennes blogg är bra, men vi tänker dock helt olika!

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.http://egoinas.devote.se/ Jag vet hon skämtar extremt mycket, men av någon anledning är jag lika knäpp i verkliga livet. Jag trodde seriöst jag var den ända som slickade av kryddan från chipsen när man inte orkade äta mer? Tydligen så gör hon också det.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? De flesta närmaste läser faktiskt inte min blogg, inte familjemedlemmarna i alla fall. Men t.ex min mormor som jag inte träffar så ofta läser. Och jag antar att hon tycker om det för då kan hon ju ta del av min vardag trots att vi bara träffas ca 1 ggr om året! (Mammas släkt bor på Island.)

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Jag vet inte, de har inte sagt något om det i alla fall. Så svårt att svara på.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Det där var en väldigt svår fråga. Självklart har jag en gräns, men den gränsen går liksom inte att skriva ner. Jag bara "vet" den.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Nu ska jag ge er ett exempel, detta har inte hänt utan är bara ett exempel. Om min syster skulle blivit misshandlad, skulle jag nog ha skrivit det. Men inte gått in på några detaljer. Jag skulle alltså inte skrivit hur det gick till eller vem det var och sånt.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Svårt att säga, men jag vill ha respons på det jag skriver, inte bara positivt utan även konstruktiv kritik. Det blir jag bara glad av, för då vet jag vad jag måste förbättra.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej, men där i mot kan man bli nyfiken och vilja veta mer om personen. Vilket leder till att man fortsätter läsa och hoppas på att få resa på mer.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Inte via bloggen just, men via nätet.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Ja det tror jag faktiskt. Dels kan man skriva saker som man inte borde berätta om, som sedan börjar ge dåligt rykte om den personen, vilket inte alls är roligt för honom/henne. Sen kan man ju också bli helt fast i det. Att man liksom måste blogga. För det finns inga måsten. Blogga ska man göra för att man vill, inte för att man måste.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Nej det har jag inte, för jag tar aldrig upp elaka kommentarer som jag vet är skrivna enbart för att vara taskiga. Där i mot kan jag ha fått någon form utav medkänsla när jag läst kommentarer i andras bloggar som varit elaka. Riktigt elaka. Då känner man verkligen hur arg och ledsen man blir på den personen som skrivit det till den bloggaren.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Nej, jag ångrar aldrig något. För just då när man skrev det så kändes det rätt-

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Det finns inte så många nackdelar egentligen. För mig just nu är det väl att det är grymt mycket i skolan och att bloggandet blir sämre. Men jag har ju så fina läsare som förstår att det är hård press i nian.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Mycket troligt faktiskt.

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. De som vill!!!


Elin Blom.


Elin Blom har för mig aldrig varit en favorit. Hon kanske sjunger bra och sånt men det räcker inte för mig. Dessutom är uttalet kasst. Fast där i mot ser hon ju redan ut som en stjärna. Vilket ger ett stort plus. Jag tycker också det är grymt att hon orkar med den här pressen när hon är så ung. Jag menar hon är ju bara ett år äldre än mig! Hon rör sig bra på scenen, allt är egentligen bra men jag gillar inte hennes röst. Jag vet inte varför. Det är så bara! Var det rätt att hon åkte ut då? Ja, det var det faktiskt. Inget illa menat om henne men jag är bara ärlig.

Frozen Flower.♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

Jaa.

Hallå!♥
Kom hem för en liten stund sedan. Det har varit en bra dag i skolan faktiskt. Lite seg bara men det är alla fredagar, trots att vi slutar tidigt. I alla fall så ska jag snart dra till stan och checka in nya Ica och Willys. Ja, Ica och Willys har nämligen flyttat till större lokaler. Så ska jag se hur det ser ut. Haha. Fått pengar idag med ju, så kanske kommer hem med något roligt. Finns inte mycket att berätta faktiskt. Ikväll blir det Idol och temat är klassiker. Kan nog bli ganska intressant. Jag får skriva om Elin som åkte ut förra veckan senare för nu har jag annat för mig! ;)


Pepparkakor och cocacola.

Tjena snyggingar!
Skolan har varit riktigt seg idag, men ändå så grym! Jag vet inte vad det är som har gjort den här dagen grym. Den liksom bara har varit riktigt bra. En anledning kanske är att jag fick MVG på hemkunskaps provet. Japp, jag är så stolt över mig själv. Haha, men nu lämnar vi det ämnet för vet ni vad?

Igår testade jag en grej som kommer göra succé. Så jag tycker att ni ska prova att doppa pepparkakor i cocacola. Det är grymt gott. Ja, det låter säkert skit äckligt men det är grymt gott. 

Kramiz.♥

Frozen area. ♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55


Yes

Hej!♥
Sitter här och göra ingenting. Haha, har precis varit ute och tagit lite frost bilder. Endel blev ganska bra faktiskt. Det kommer nog upp någon på bloggen senare. Jag har egentligen inte mycket att berätta. Förutom att jag jobbade jätte bra på idrotten förut. Känner mig stolt. Haha!

Puss.♥


Idrott nästa.

Hej vänner!♥

Just nu sitter jag i uppehållsrummet och bara chillar. Nästa lektion vi har är idrott, och den börjar inte förens 14:00. Alltså om 45 minuter. Vi har redskap idag, inte det roligaste men det funkar!

Vi hörs hemma sen.

Kramiz.♥


Prismats volym?

Webcambild.
Webcambild.

Tjobidobi!♥
Skolan har varit chill idag, NO lektionen va ganska rolig och intressant faktiskt. Men det är nog bara för att Peter är som han är. Ja, jag börjar få en teori om att läraren kan påverka vad man får för betyg. Ja, det är klart tänker ni då. Men jag menar liksom hans/hennes personlighet. För Peter är min favorit lärare, för han får allting så roligt. Det blir inte en ända tråkig lektion med honom. Kanske därför jag ligger bra till i NO och matte nu. 
Aja, nu släpper vi det för jag har faktiskt lite problem...

Om ni tittar på bilden ovanför kan ni nog se att jag fattar noll. Är det någon av mina läsare som fattar hur man ska räkna ut prismats volym? Ja, inte jag i alla fall så jag får väl gå ner och störa pappa i matlagningen och se om han fattar! Haha.

Är du bra på matte?

I skolan.

Hej på er!

Sitter i uppehållsrumemt i skolan nu. Jag kände att det har blivit ganska dåligt med bloggning på senaste tiden så ja, varför inte ta sin tid nu i skolan! Haha. Ja, men i alla fall så har vi just varit och tittat på någon gymnasie grej, denna gången var det vårgårdas skola som pratade om sin "foto-skola". Det var riktigt fina bilder de visade! Jag tycker ju också om fotografera men jag tycker ännu bättre om musik och sånt. Därför ska jag gå estet. Börjar undra hur många gånger jag sagt i bloggen att jag ska gå estet? Haha, jag har ju till och med med börjat fundera vad jag ska spela på intagningsprovet. Jag ska nog spela gitarr utav alla de instrumment jag kan. Det är det jag kan bäst liksom, ja och flöjt då men känns tråkigt att spela flöjt. Jaja, nog snackat om det!

Vi hörs i eftermiddag!♥


Snack om lockar.

God kväll kära läsare!♥ (Haha, hud vad det där lät proffsigt!)

Ja, kvällen har till bringats tillsammans med min gitarr och skype. Haha, ja så kan det va. Fast innan det var jag med Julia. Och nyss flätade jag mitt hår så jag får fina lockar i morgon. Jag gillar ju inte mitt själv lockiga hår och jag orkar verkligen inte platta längre så då har jag kommit på den ypperliga idéen att börja fläta på kvällen istället så får mitt hår fina lockar istället för mitt "hej-kom-och-hjälp-mig" hår. Haha! Ja nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, vi hörs!

Kram!♥

Ny vecka.

Tjenixen!♥
Det har faktiskt varit en ganska lugn måndag idag. Första lektionen var NO, och eftersom vi avslutat bilogin så började vi med fysik idag. Jag som är så kass på det! Biologi är ganska kul faktiskt men inte fysik och kemi, eller jo kul kanske det är men det är svårt! Haha. På bilden gjorde vi någon klippa och klistra grej. Länge sen vi gjorde något sådant enkelt liksom. Haha, det var väl rätt kul ändå. Aja, senare ska jag i alla fall va med Julia och vi hittar säkert på något roligt! Men nu blir det att läsa bloggar!

Puss!♥

Farsdag!

Tja!♥
Jag vaknade runt tolv tiden. Ja det var inte så sent som jag brukar sova när det inte är skola i alla fall. Ska nog troligtvis vara med Julia senare. Först skulle hon till sin mormor och morfar för att det är farsdag. Fast senare i eftermiddag ska vi va. Själv så firar vi farsdag med lite finare middag. Vet inte riktigt vad det blir, det återstår att se. Nej men nu ska jag läsa Posh24 och chilla lite. 

Kram.♥

Chill lördag!♥

Jag.
Hej på er!♥
Gick upp runt elva idag. Fick typ rulla ur sängen för att jag har så ont i svanskotan. Hur lyckas jag egentligen? Hur kan man ramla likadant i trappan exakt en vecka senare? Det måste vara en väldigt liten risk. Men risken finns ju eftersom det hände mig. Jaja, nu släpper vi det. Idag kommer jag nog inte göra så mycket. Sitta hemma och chilla bara. Det kan faktiskt behövas det också ibland. Måste plugga matte i kväll också, kanske sätta på en film också? Ja, vi får se.

Puss.♥

AJ! :'(

Jag ramlade i trappan igen!

Det här är helt sinnes sjukt! Plus att det var exakt en vecka sedan jag ramlade i trappan sist idag. Vad är det som händer med mig! Ända skillnaden är att nu gör det ondare, mycket ondare! Smärtan är helt obeskrivlig! Det gör så grymt ont!

HJÄLP MIG! :'(

Geir Rönning.


Geir sjunger grymt och fel fritt. Där finns det absolut inget att klaga på. Han är mycket äldre än de andra, vilket jag absolut inte klagar på! Idol är till för alla, oavsett ålder. (Ja, om man är över 16.) Han är duktig och rutinerad och full av kärlek. Dock kan jag tycka att det blir lite orättvist, eftersom han är väldigt rutinerad och känd sedan innan, han har ju varit med i Eurovision ett antal gånger. Dessutom så bor han ju i Finland. Jag tycker nästan att det är lite fubbit att så många som bor i andra länder söker. Det är ju ändå Svenska Idol. Det är klart att han har ju bott i Sverige förut och så men ändå. Var det rätt att han åkte ut då? Nja, jag vet inte riktigt. Eftersom han hade hängt löst två gånger innan så kände man ju det på sig. Dessutom tyckte jag att han gångerna innan då han hängt löst har puttat ut de orutinerade och yngre som är bra. Sen så gillar jag ju Andreas också så jag kan tyvärr inte svara på den frågan den här gången! Annars är Geir fel fri!

Kärlek! ;)

Vem tusan klipper sönder andras kläder!?

Hej på er!♥
Äntligen fredag säger jag bara! Härligt, härligt. Första lektionen var matte och det gick ra som vanligt. På NO:n sen så snackade vi om provet vi gjorde för typ tre veckor sen. Haha! Idrotten var slapp, dock fick vi reda på att vi nu mer inte får lämna någonting kvar i omklädningsrummen, i alla fall inte tjejerna. Det där med mycket stölder har vi ju hört förut. Men nu har de tydligen börjat klippa sönder kläderna som hänger där inne med! Det är helt idiotiskt ju. Vem/vilka det än är som gör det så är det så himla löjligt! Vilket liv liksom. I vilket fall som helst så kunde jag inte vara med pga min svanskota och ryggen. Så jag, Mikaela och John fick gå till saxbergs och få en stämpel i pannan i stället. Ja, det var vad Martin sa i alla fall. Fast vi tog kort med mobilen i stället så han kunde se att vi varit där. Aja, ikväll blir det Idol med rocktema! Awesome. Gud jag kom på att jag inte skrivit om Geir än. Får göra det nu.

Jag vill även passa på att säga grattis till min bästa vän Jonathan som fyller 16 år idag! Grattis!Well...

Hej igen!

Jag orkar faktiskt inte ta det där om varför jag är förbannad på tandregleringen nu. Jag får göra det någon annan dag istället. Utvecklingssamtalet gick i alla fall bättre än väntat! Härligt. Jag ligger riktigt bra till i matte och NO. Att jag ligger så bra till i NO:n är ju lite oväntat med tanke på förra året. Men kämpar man så klarar man det. Det blir ju liksom inte bättre i gymnasiet. Men nu ska jag plugga lite, så vi hörs!


Utvecklingssamtal.

Hej!♥
Skulle egentligen bara säga att jag kom hem från skolan nyss och att jag inte hinner blogga så mycket för ska på utvecklingssamtal. Gud, det är så himla långtråkigt! Ni kan ju få veta att jag är grymt förbannad på tandregleringen! Varför får ni veta sedan!

See you later!

Underbar klänning!♥Skulle inte denna klänningen sitta helt underbart på mig på julafton? 
Jo det tror jag i alla fall den är ju helt magisk!

249 kr på BIKBOK.


Tandregleringen.

God morgon kära läsare!♥
Idag fick jag sovmorgon, jag ska nämligen till tandregleringen senare. De ska nog titta lite typ o så får jag nog en tid till tandställning. Jobbigt att jag ska få tandställning så sent, mina vänner fick ju typ i åk 7-8. Men det är ju bara för att mina hörntänder inte ville komma så jag fick dra ut tänder så att de skulle få plats osv.
I alla fall så hinner jag inte skriva mer nu, ska duscha och sånt.

Kram Kram!♥

Skolkatalogen!

Hej!♥
Det har varit en fin,fin onsdag idag. På matten gick vi igenom Matte provet som vi hade för några veckor sedan. Så nu ska i nog börja med Geometri nästa matte lektion. Hela svenska lektionen gick ut på att göra gamla nationella prov, som övning liksom. Vi skulle läsa en text och sedan svara på frågor, jag märkte att det handlade mycket om att läsa mellan raderna för att kunna svara på frågorna, men så svårt ar det ändå inte. Förhoppningsvis går det lika bra när i får de riktiga nationella proven! 

Förresten, så låg min skolkatalog på köksbordet och väntade på mig när jag kom hem. Äntligen har den kommit. I år är den dessutom mycket snyggare och stilrenare än förra årets, som var grå och tråkig. Här under får ni i alla fall en bild på årets.

Skolkatalogen.
Årets skolkatalog.
Kram på er!♥

God morgon på er!♥

Good Morning!

Morgon bloggning? - Jaaaadå!

Det händer inte mig så ofta men denna onsdag har jag tid så varför inte liksom? 

Fet like på det. Eller vad säger ni? Jaja, jag hinner faktiskt inte med hur mycket som helst, ska försöker få i mig något också innan bussen kommer. För er som inte visste det, så har jag sjukt svårt för att äta frukost men jag börjar bli bättre!

Puss Puss!♥

Lagman.

God eftermiddag!♥
Ni vill inte veta hur mycket det har snöat idag! Det ligger ju redan en decimeter snö om inte mer där ute!
Shit säger jag bara och blåser gör det också! Det funkade ganska bra på lagman idag faktiskt, det var inte så tråkigt som jag hade trott, snarare roligt. De programmen som jag och Emilia var och kollade på var; Sammhälle (det vi kollade på där var Ekonomi och psykiiblabla någonting), Estet, Barn och Fritid, Ekonomi, Naturvetenskap och Teknik. Så jadå, vi hann allt med en del. Fick hem mitt PODB idag sp jag hinner titta igenom det ordentligt innan utvecklingssamtalet. Nu när jag tittade snabbt igenom det så såg det bra ut i alla fall!

Yes, men nu ska jag läsa bloggar så i hörs.


Film time.

Hallojsan!

Just nu sitter jag faktiskt här och tjockar mig med chips och cola, -på en måndag. Ja, lite udda kan tyckas. Men så blir det ibland haha. Tänkte se om jag hittar någon film jag kan titta på innan jag ska sova. Är lite film sugen. För övrigt så är det svin kallt ute, tro mig jag öppnade dörren för att släppa in min söta katt förut. Jag trodde verkligen att jag skulle frysa ihjäl på den korta stunden, haha! Meneeh, jag borde väl sätta på den där filmen nu då så det inte blir för sent!

Kram.

Snöstorm i morn.

TISDAG 9 NOVEMBER

Solens upp och nedgång Upp kl. 07:41 Ner kl. 16:01
TidVäderVind (byvind)TryckNederbördLuftfuktighet
00.00 Halvklart till mulet -2° sydväst NO 6 (8) m/s 996 hPa 0.0  mm/h 67 %
01.00 Molnigt -2° sydväst NO 6 (9) m/s 996 hPa 0.0  mm/h 70 %
02.00 Molnigt -2° sydväst NO 6 (9) m/s 995 hPa 0.0  mm/h 73 %
03.00 Molnigt -1° sydväst NO 7 (10) m/s 994 hPa 0.0  mm/h 73 %
04.00 Molnigt -1° sydväst NO 7 (10) m/s 994 hPa 0.1  mm/h 74 %
05.00 Snö -1° sydväst NO 7 (10) m/s 993 hPa 0.2  mm/h 74 %
06.00 Snö -1° sydväst NO 7 (11) m/s 993 hPa 0.5  mm/h 75 %
07.00 Snö -1° sydväst NO 7 (11) m/s 992 hPa 1.0  mm/h 78 %
08.00 Snö -1° sydväst NO 8 (11) m/s 991 hPa 1.1  mm/h 82 %
09.00 Snö -1° sydväst NO 8 (12) m/s 991 hPa 1.0  mm/h 83 %
10.00 Snö -1° sydväst NO 8 (12) m/s 990 hPa 0.8  mm/h 83 %
11.00 Snö sydväst NO 8 (12) m/s 990 hPa 0.6  mm/h 83 %
12.00 Snö sydväst NO 8 (11) m/s 989 hPa 0.4  mm/h 82 %
13.00 Snö sydväst NO 7 (11) m/s 989 hPa 0.3  mm/h 82 %
14.00 Snö sydväst NO 7 (10) m/s 989 hPa 0.3  mm/h 82 %
15.00 Snö sydväst NO 6 (10) m/s 988 hPa 0.2  mm/h 84 %
16.00 Snö -1° sydväst NO 6 (9) m/s 988 hPa 0.3  mm/h 86 %
17.00 Snö sydväst NO 5 (8) m/s 988 hPa 0.3  mm/h 87 %
18.00 Snö sydväst NO 5 (8) m/s 988 hPa 0.3  mm/h 88 %
19.00 Snö sydväst NO 5 (7) m/s 988 hPa 0.2  mm/h 88 %
20.00 Snö sydväst NO 4 (7) m/s 988 hPa 0.1  mm/h 88 %
21.00 Snö sydväst NO 4 (6) m/s 988 hPa 0.1  mm/h 88 %
22.00 Snö sydväst NO 4 (5) m/s 988 hPa 0.1  mm/h 89 %
23.00 Molnigt sydväst NO 3 (5) m/s 988 hPa 0.0  mm/h 89 %
Sånt här mysigt väder ska det tydligen bli i morgon!

SNÖ!

Enligt vädret på TV ska det t.o.m bli snö storm.

Fet like på det.

Okej, ni måste erkänna, det är lite mysigt med snöstorm faktiskt. Liksom när man typ hör hela huset knaka för att det blåser. Så sitter man inne och tittar på teve helt knäpp tyst och har tänt levande ljus.
Det är faktiskt lite mysigt, det jobbigaste är ju kylan.

Och just det, jag vet att "väderprognosen"  ser sjukt ful ut för att den inte får plats i själva skrivytan på bloggen, men det får faktiskt vara den här gången jag orkar inte hålla på!

Pussen.♥

Chill måndag.

Hejsan kära vänner!♥
Kom hem från optikern för ca en halvtimme sen, allt såg bra ut, inte för att jag trodde att det skulle vara något. Skolan idag har varit ganska chill, inga prov på ett tag och sånt, så ja det gillas! I alla fall så har vi börjat att läsa böcker på engelskan igen, vi gör det typ varje termin eller något. Själv tycker jag det räcker gott och väl att läsa på svenskan. Jag menar hallå det är ju typ ingen skillnad förutom att på engelskan måste vi läsa engelska bäcker!? Haha. I morgon åker vi på studiebesök på Lagmansgymnasiet, och är där hela dagen. Får väl se hur det blir!

Nu ska jag i alla fall läsa bloggar.

Kram.

From school.

Tjenixen!♥
Sitter i uppehållsrummet i skolan nu och tråkar. Har inget att göra typ, haha. Ska tydligen till optikern på linskontroll när jag kommer hem, Erika sa att mamma hade sms:at det till henne. Jag glömde ju nämligen min mobil hemma idag. Typiskt mig asså. Det är verkligen grymt jobbigt utan den!  Aja, vi hörs väl senare i eftermiddag.

Puss.♥


Tråk.

Hej vänner!♥
Som jag sa att det skulle bli, ja så blev det med. Jag har inte gjort något mer än att titta på teve, suttit vid datorn och tagit en promenad, ja den blev inte så lång för gör så sjukt ont i ryggen och svanskotan, men mamma sa att det är bra att röra på sig så. Ja, det finns ju inte då mycket mer att berätta då vi hörs väl i morgon!

Kram.♥

God morgon!♥ ehem, god eftermiddag...

Helluu!♥
Nu undrar säkert ni varför jag inte bloggat på hela dagen. Jo, jag har sovit. Haha, jag gick upp för en halvtimme sen alltså runt tre! Men anledningen till det är nog den att jag inte sov något i går natt pga rygg ont och ont i svanskotan. Vilket jag fortfarande har men det är inte så extremt. Idag ska jag nog inte göra något, hela dagen har ju liksom redan gått! Så vi får väl se vad jag kan hitta på! 

Kram.♥

Home.

Tja tja!♥
Kom just hem från Göteborg. Det var verkligen riktigt mysigt. Och jag kan verkligen säga att Mika har gått in för det här, haha! Hanna fick dessutom en hamster i födelsedags present, och gud så glad hon blev!

Nu ska jag titta på teve så vi hörs i morgon!

Puss.♥

Aj, min svanskota.God morgon!♥

Och nu tänker säkert ni, - Vad sjutton gör hon uppe så här tidigt?
Jo sanningen är den att jag har varit vaken sen klockan fem typ. Har sovit extremt lite i natt och vaknat av och till. Anledningen är den att jag ramlade i trappan igår (fniss), och slog i svanskotan. Så jag har grymt ont. Har seriöst aldrig haft så här ont i svanskotan. Igår kväll kunde jag knappt gå men idag är det väl lite bättre. Jag hade lite svårt att ta mig upp ur sängen bara men det gick till slut! Så har jag ont i ryggen med. Ja om jag ska ta det här kort: Grymt ont i svanskotan, ont i ryggen, fina blåmärken på röven och en bula i bakhuvudet. Haha. Jaja, vi får hoppas att det går över snart. Får nog skippa idrotten den här veckan i alla fall. Jaja, idag ska vi i alla fall till Göteborg som ni förmodligen redan vet. Först till Ikea och sen till min kusin Hanna som fyller nio år i morgon, men har kalas idag. Får se hur det blir med bloggningen, kan hända att ni får mobilbloggning. Annars hörs vi nog ikväll.

Puss & Kram!♥

Ain't no rest for the wicked.

Ain't no rest for the wicked - Cage the elephant.
I was walkin' down the street
When out the corner of my eye
I saw a pretty little thing approaching me

She said I never seen a man
Who looked so all alone
Oh could you use a little company

And if you pay the right price
Your evening sill be nice
You can go and send me on my way

I said you're such a sweet young thing
Why you do this to yourself
She looked at me and this is what she said

There ain't no rest for the wicked
Money don't grow on trees
I got bills to pay
I got mouths to feed
Ain't nothing in this world for free
No I can't slow down
I can't hold back
Though you know I wish I could
No there ain't no rest for the wicked
Until we close our eyes for good

Not even 15 minutes later
I'm still walkin' down the street
When I saw the shadow of a man creep out of sight
And then he swept up from behind
He put a gun up to my head
He made it clear he wasn't lookin' for a fight

He said give me all you got
I want your money not your life
But if you try to make a move I won't think twice

I told him you can have my cash
But first you know I gotta ask
What made you want to live this kind of life

He said there ain't no rest for the wicked
Money don't grow on trees
I got bills to pay
I got mouths to feed
Ain't nothing in this world for free
No I can't slow down
I can't hold back
Though you know I wish I could
No there ain't no rest for the wicked
Until we close our eyes for good

Well now a couple hours past
And I was sitting in my house
The day was winding down and coming
To an end

So I turned on the TV
And flipped it over to the news
And what I saw I almost couldn't
Comprehend

I saw a preacher man in cuffs
He'd taken money from the church
He'd stuffed his bank account with righteous
Dollar bills

But even still I can't say much
Because I know we're all the same
Oh yes we all seek out to satisfy those thrills

You know there ain't no rest for the wicked
Money don't grow on trees
We got bills to pay
We got mouths to feed
Ain't nothing in this world for free
No we can't slow down
We can't hold back
Though you know we wish we could
No there ain't no rest for the wicked
Until we close our eyes for good


Snart dags för idol.

Halloj!♥
Har varit hemma själv typ halva dagen, skit tråkigt. Finns inte ett skit att göra. Har haft världens tråkigaste fredag asså! Fast det blir det snart ändring på för snart är det Idol och Sassa är med i kväll. Grymt! Så ni får absolut inte glömma att titta i kväll! För övrigt så åker vi till Göteborg i morgon då min kusin fyller nio år. Men vi kommer hem på kvällen igen. Jag får se om jag hinner blogga i morgon bitti, annars blir det nog mobil bloggning i vilket fall som helst.


Fredag.

Hallå!♥
Vaknade runt tolv tiden, inte så sent ändå ju! Haha. Idag vet jag i alla fall inte vad jag ska hitta på. Får väl kanske gå ut och ta en promenad i det fina vädret! Det är sol och inget regn. Haha länge sen det var så. I kväll blir det ju i alla fall idol och kärlekstema. Romantiskt! ;)

Kram!♥

Nattblogg.

Hej vänner!♥
Gud vilken grymt tråkig kväll. Har inte gjort något bara suttit här och tråkat. Men medan jag suttit här så har jag funderat och beslutat mig för att jag ska börja töja mitt högra öra. Nu tnäker ni säkert: NEJ, det är så himla fult. Men ta det lugnt jag ska bara upp till 10 mm. Vill inte ha mer för är inte så förtjust i större. Så alltså, så fort jag får pengar ska jag sticka iväg och köpa en stav, eller en spiral vad är bäst? Själv tycker jag inte att spiraler är så himla snygga men dem är väl kanske bättre. Aja, vi får se. Ska nog sova nu.

Puss.♥

Slow down sister. ♥


Hallå vänner!♥
Bilden ovan är en sådan där bild som man egentligen borde ha raderat så fort den dök upp på kamera displayen, men efter en ordentlig redigering blev den ganska cool ändå. Och nu läser ni om det där och betonar ordet ganska. Haha! I alla fall så var det grymt skönt att simma förut. Erika blev rätt lack på mig när jag hade simmat i si så där 45 minuter, så jag fick väl lägga av med det då och busa med henne, haha! Jag sa till henne så här: Det är nyttigt att simma! Då kommer min andra lillasyster Emelie och säger: Finns det något som är nyttigare än grönsaker? Aw, jag har världens underbaraste små systrar alltså. Det var allt mysigt att bada med dem. Länge sen vi gjorde något sådant. Ja, alltså vi tre systrar. Nu ska jag lyssna på musik och läsa bloggar.

Puss på er!♥

Simma.♥

God morgon snyggingar!♥
Gick upp för ca en halvtimme sen. Ska iväg och simma klockan ett. Det är nog den bästa träningen som finns. Det är ju inte tråkigt och man tränar hela kroppen. I alla fall så snackade jag med folk på skype hela kvällen igår och det var väl kul. Ja, men jag borde gå och fixa mig nu så jag får blogga mer i eftermiddag.

Puss.♥

Ja, jag är bisexuell.

Hej hallå! 

Det är grymt många som undrar om jag är bi/homosexuell och hur jag kom ut osv. Nu tänkte jag gå till botten med det här och berätta allt i ett inlägg!

Ja, jag är bisexuell och jag står för det. Det var inte alls så länge sen jag kom ut, i alla fall inte för min mamma som sedan antagligen berättade för pappa. Det var inte alls så svårt en dag när det kändes rätt så sa jag på msn; "Asså jag undrar hur det ligger till med mitt sexuella plan egentligen. Jag är nog bi." Något i den stilen var det. Det ända hon svarade var "Jasså". Sen sa vi inget mer. Mina vänner där i mot har vetat längre. Jag har aldrig riktigt behövt berätta för dem, det har liksom alltid varit en självklarhet. Jag vet inte hur jag ska förklara men mina vänner känner väl mig och ja. Där i mot så sa jag det med ord till mina bästa vänner ändå. Bara för att liksom. De tog det bra och vi är fortfarande lika bra vänner och de behandlar mig precis som om jag vore straight. Det är så det ska va, alla ska bli accepterade oavsett sexuell läggning. Det är inget man kan hjälpa, man bestämmer ju inte själv vem man blir kär i. För mig var det också så att i början var det väldigt svårt för mig att acceptera att jag var bi, jag visste ju att jag gillade tjejer också. Jag vågade liksom inte erkänna för mig själv att det faktiskt var så. Men var inte rädda för det tjejer och killar där ute, det är ju inte direkt så att det är farligt att vara bi/homosexuell. När man kommer ut känns det väldigt jobbigt för stunden, men så grymt skönt efteråt. Sen ska ni också veta att man kan egentligen inte veta om man är bi/homo när man är under 25 för hormonerna leker. Men det är ju klart, har man aldrig känt sig attraherad av det motsatta könet någonsin så kan man nog konstatera att man är homosexuell!

Jag har en liten tanke också, jag tror nämligen egentligen att alla är lite bisexuella. Jag menar, alla har väl någon gång, på något sätt känt sig attraherade av samma kön? Ja, det tror jag i alla fall. 

så till alla tjejer och killar där ute som är bi/homosexuella; ni är precis lika normala och det är inget ni kan hjälpa det är bara att acceptera! Ni är lika värdefulla för det!

Kram / Gabriella.

Bästa vänner.♥

Elin och jag.
Elin och jag.

Är tvungen att lägga upp den här bilden för att den är så grymt fin. 
Jag älskar dig bästa vän!♥

Morning!♥

God morgon!♥
Jag är inte lite stolt över mig själv, jag lovade nämligen Julia att vakna klockan nio idag. Det fixade jag haha! Brukar inte klara av det. Så jag ska snart sticka hem till henne. Tänkte tvätta håret först och sånt. Bäst jag sätter fart då!

Puss!♥

ljusproblem. Who cares?

Tjena sötnosar!♥
Sitter i köket och har släckt taket och tänt mysiga doftljus. Mamma blev skit sur för jag hade visst tagit "vardagsrumsdoftljusen" istället för "köksdoftljusen" Haha, spela roll liksom. Jag tycker de luktat gott.Haha. Nu ska jag och min kära lillasyster se om vi kan hitta något kul på youtube att garva åt! Förslag?

Puss.

Halloween...

... Det var ju faktiskt halloween.

Damn, I love it. ♥

Ph; stockholm-streetstyle.com

Tisdag.

Tja!♥
Gick inte upp så sent idag ändå, vaknade runt halv tio men somnade om. Hehe. Sen gick jag väl upp runt elva. Jag stack till Julia men vi kunde bara va i typ två timmar för hon skulle till överby med sin mamma och titta på skor. Så vi får väl se vad jag hittar på nu!

Kram.

Daniel Norberg,

Daniel Norberg är en av årets idoler. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Daniel är en riktigt söt kille, som dessutom sjunger bra, det är synd bar att han inte tar i, för jag hör och jag vet att han kan det! Vi vet ju alla att han sjunger ballader bäst, men jag tycker ändå att det var kul att han vågade välja en annan låt! Han började inte alls bra men det blev bättre. Han är duktig, men jag tycker inte att han visade allt. Han kunde mycket bättre! Var det rätt att han åkte ut? Nej, det var det inte. Fast jag tyckte inte att Geir borde åkt ut heller. Ännu en gång måste jag säga att jag tyckte att två andra borde ha hängt löst. Så nej, det var inte rätt att Daniel åkte ut.

Är idol fusk...?

Linda Varg. Vann popstars och blev en av medlemmarna i Supernatural. Ett band jag är säker på att ni har hört, mest kända för singlarna kryptonitesupernatural och rock u. Linda har även släppt en singel (The need to be naked) under namnet Linda Maxx.

Elin Blom. Medlem i bandet Sister Twister. Bandet deltog i finska melodifestivalen och slutade på en fjärde plats. De vann Finlands uttagning till MPG nordic 2007. 

Geir Rönning. Har framfört de officiella låtarna till friidrotts vm 2005 och damfotbolls em 2009. Har varit med i Rhapsody in rock. Hade en egen show 2006-2007, the geir rönning show. Har varit med i både den norska och finska uttagningen till eurovision song contest samt vann den finska uttagningen 2005. Och ja, sök på Geir Rönning på spotify så får du se vad som händer!

Jay Smith. Sångare i bandet Von Benzo som bland annat finns att lyssna på på spotify.

Sassa Bodensjö.
Hon och hennes band Make A Mess har släppt en musikvideo som heter Sunset in eclipse, finns på youtube.  Även tagit sig till skandinavisk-final i musik tävlingen emergenza och spelat på Aalborg festivalen i Danmark. Sassa har även sjungit solo på Aalborg.

Linnea Henriksson. Har släppt en skiva med sitt "jazz-band" PRYLF. Finns att höra på spotify.

Endel av det här snodde jag utav Jennifer, endel hittade jag själv!
sassa och hennes band har ju släppt en musikvideo och även tagit sig till skandinavisk -final musik tävlingen emergenza och spelat på aalborg festivalen i danmark

Fall's glow.♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

Wonderful sunset.♥

© Gabriella Rokolampi
Canon EOS 1000D + EFS 18-55

Just nu ser det ut så här ute. Så himla underbart vackert! Säger inget mer utan låter bilden tala.
Så fint.

Hej!

Måste bara säga att det är helt jävla underbart vacker ute nu!  Har varit ute och tagit några kort ni ska få se snart!

Puss!

Grattis Emelie och Anton!

HejHej!♥
Idag har jag än så länge inte gjort ett skit. Där har ni också anledningen till varför jag inte bloggat än idag, - jag har ju inte haft något att blogga om! ;). Haha, Julia är i alla fall i Ullared med sin familj nu. Vill också dit! Men ska nog troligtvis dit till våren. Julia själv tycker att det är skit långtråkigt där, haha! Jag får nog blogga mer i kväll när det har hänt lite mer. Haha.

Tänkte också säga grattis till min kära vän Emelie och hennes pojkvän Anton som firar ett år tillsammans idag!
Grattis!

RSS 2.0