Blåklockor.♥

© Gabriella Rokolampi
Blåklockor. Canon EOS 1000D + EFS 18-55 mm.
Hej alla söta!♥
Dagen har varit urtråkig. Kevin och Jonathan har ju varit lediga idag och det är ju dem + Elin jag umgås med. Men Elin går ju i 7:an. Så jag träffar ju inte henne lika mycket liksom. Ni kanske tycker det är konstigt att jag umgås med killar. Men dem är mina kompisar lika mycket som Elin. Och efter sommaren har jag och Jonathan känt varandra i tio år. Vi hade matteprov idag med. Det var löjligt enkelt alltså. Tror det kommer gå bra.
Kan ni tänka er, i morgon är det redan maj!? Det går för fort. Eller det är ju bra att det blir sommar och varmt men om det fortsätter i den här takten kommer ju sommaren att vara över på nolltid. Det låter trist eller hur?
Men nu har jag lite bilder som behöver redigeras, vi hörs. Ha en trevlig valborg! ♥

Money, Money, Money.

© Gabriella Rokolampi
100$
Jag blir bara rikare och rikare.

100$ (!)

Hej på er!♥

Förlåt för att det inte blev någon bloggning i går eftermiddag. Därför får ni gårdagens bloggning nu! ;-)

När jag kom hem från skolan cyklade jag och Erika fram och köpte glass. Det var ju så härligt väder! :-). Efter det köpte vi klubbor på Stefans sen cyklade vi till biblioteket och spelade spel. Sen på vägen hem så tittade Erika bak på mig för att prata medans hon cyklade och då cyklade hon in i ett staket och ramla. Hahahahaha. Jag håller på att då asså. Det var så himla roligt. Haha. Våran humor är ju som den är.

Ah, just det. När jag kom hem hade mamma städat ur Erikas rum eftersom jag har ju sovit där medans mormor, morfar och gammelmorfar var här. Då under min kudde hittade hon tre kuvert som var ifrån gammelmorfar. Vi fick öppna när vi kom hem då ju. Och i mitt kuvert låg det 100$ !. Han har nog kvar dem sen han var i USA förra året. Men liksom shit. det är ju ca 800 svenska kronor så när vi växlar in dem blir jag ännu rikare. ;-). Men först ska jag ta lite kort på dem och så. I Mina systrars kuvert låg det 50$ till dem var. Så jag fick mer än dem. Men det är nog först och främst för att jag är äldst och för att det är jag som konfirmeras. Men min yngsta lillasyster Emelie som är 7 år. Hon bara stirrade på dem. Och frågade om det var leksaks pengar. Haha.

Men ikväll ska jag allt se till att det blir bloggning om den här dagen i alla fall.

Puss.♥


Bloggtestet.

blogg-testet.


1. Hur länge har du bloggat ? - Ca i två år. Fast bara ett år på den här bloggen. Hade devote innan.

2. Har du kompisar som också bloggar ? - Ja, de flesta.

3. Tycker du de är kul att blogga ? - Ja, oftast! Men ibland blir man typ bara sån här; Nej usch jag ooorkar verkligen inte. Men jag gör det ändå, för att hålla mina läsare aktivit uppdaterade om vad jag håller påmed. ;)

4. Varför bloggar du ? - Jag vet inte riktigt. Det är kul. Och om någon kompis uundrar vad man gjort i tex helgen på msn så orkar man inte skriva allt där då kan man bara säga kolla bloggen.

5. Vem fick dig att blogga ? - Ingen faktis´kt.

6. Känner du någon kille som bloggar ? -  Ja.

7. Nämn några viktiga saker att tänka på när man bloggar ? - Man ska inte använda för mycket förkortningar det är jobbigt för läsaren. Använd alla skrivregler. Stor bokstav och punk, kommatecken och sånt. Att blogga är inte som att skriva på msn. Det är som en uppsats till skolan. Det ska vara noggrant gjort. Så att alla kan förstå och läsa bloggen. Jag läser alltid igenom inlägget för att kolla så det ser bra ut. OCH, skriv inte för mycket smileysar.

8. Brukar du läsa andras bloggar ? - Ja.

9. Har någon av dina syskon en blogg ? - Ja.

10. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga ? - Ett tag till i alla fall.

11. Varför valde du just "blogg.se" & inte några andra bloggsidor ? - Jag hade devote först och jag tröttnade på det. Och blogg.se är lite mer. Ja, designerna är lite mer "bestämma själv" liksom.


Hejhej, sitter i bussen på väg till skol...

Hejhej, sitter i bussen på väg till skolan nu. Måste bara säga att jag just sa hejdå till mormor och morfar som troligtvis flyger hem till Island idag. Om inte askan sätter stopp för det. Jag hatar att ta farväl. Det är så himla jobbigt. Sitter nästan med tårar i ögon asså. Men mormor kommer nog i sommar igen, men inte morfar han har så mycket att göra på jobbet. Men vi hörs i eftermiddag. Kram.


Onödigt vetande.

Jag hittade lite onödigt vetande på nätet. Samtidigt har jag skrivit dit min egen kommentar om vad jag tycker om detta. ;)
Visste du att....


Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)

 

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Haha, xd)

 

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Säger bara; OMG!)

 

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris! Haha (;)

 

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Läskigt. ;o)

 

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte det här hemma.)

 

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma!. Gaaahh ajj vad fan håller du på med?")

 

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. ( Jävlar.)

 

Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

 

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Föredrar grisen..)

 

Fjärilar smakar med fötterna? (Mmh, sand. Haha.)

 

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Jaha..)

 

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (Lyckliga jag.)

 

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (Det är nog ganska bra ändå.)

 

En katts urin lyser under svart ljus? (Vem sjutton har tagit reda på det!!? )

 

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)

 

Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)


Isbjörnar är vänsterhänta? (Synd, annars skulle de leva 9 år längre!)

 

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då!?)

 

 


At the market. ♥

© Gabriella Rokolampi
Hejsan!♥
Dagen har varit hyfsat bra. Bortsett från att vi hade orientering på idrotten. Vi var skit dåliga i min grupp. Vi hittade bara fyra stationer. Haha. Det var marknad i dag också. Jag gick med Jonte på tio-rasten. Köpte bara ett par leggings. Ska visa er senare. På svenskan lyckades jag läsa ut min bok. Så jag håller på att skriva i min läsjournal nu. Så det blir gjort.
Men ska dra mig nu.
Hörs!♥

Köpt. ♥

China Glaze.
China Glaze Re-Fresh Mint.
Nya skor.
Peperoni 200 kr.
Kram.♥

Tisdag.♥

Hej på er!♥
Idag har det varit en riktigt lång och tråkig Tisdag. Tisdagar är alltid långa. Eller de är ju inte längre en de andra dagarna men det känns som att de är det. Det har i alla fall inte hänt något speciellt. Efter skolan cyklade jag och Erika fram. Jag köpte nya skor och ett till china glaze nagellack. Ni ska få se sen.
Hur är det annars då?

Köpt i Göteborg.♥

Mitt första China Glaze. 95 kr på Kicks.
Bikini
Bikini. 180 + 120 kr. Intersport.
Tröja.
Tröja. 200 kr från Monki.
"Den lilla svarta" Men dragkedja hela vägen i bak 149 kr från Carlings. Jag vet att bilden är dålig men den ville helt enkelt inte se bra ut på bild!
Jag köpte även en blommig klänning på GinaTricot, som vägrade göra sig bra på bild.
Kram.♥

Bilder från konfirmationen. ♥

Konfan.
Konfa.
Jag syns inte men jag bär ljus. Står bakom Anna (hon som bär kors).
Konfa.
Konfa.
Konfa.

Just nu: Sitter i bilen på väg till Göt...

Just nu: Sitter i bilen på väg till Göteborg. Mormor och morfar till ju dit. Plus att jag kan shoppa. ;-). För er som undrar hur det gick igår på konfirmationen så gick det jätte bra. Elin och Julia satt nästan längst fram :-). Ni ska få se bilder senare när Elin kan skicka bilderna hon tog. I kväll kanske. Kram.


Just nu: sitter i parken men Julia och Eri...

bild0282 (MMS)

Just nu: sitter i parken men Julia och Erika men varsin vitamin well och pistachnötter. :)


Konfirmations naglar.♥

Naglarna.
Mina konfirmations naglar.♥
Tack för hjälpen Sara.♥
Visst blev de fina? :-)

W.I.P. Nu håller vi på med en av mina konf...

bild0281 (MMS)

W.I.P. Nu håller vi på med en av mina konfirmations tårtor. Det blir så fint. :)


I morgon gäller det!♥

Inlines.'
Syrran på inlines.

Hej!♥
Gud vilken långt dag det har varit. Det har varit himla rörigt i skolan till att börja med. De har ändrat så mycket i schemat, så jag missade matten. Haha, ja det var faktiskt inte mitt fel. På NO:n fick vi reda på att vi har prov om akustik redan på måndag. Asså shit, hur ska man hinna? Liksom, det är ju konfirmation och allt. Men i alla fall så efter skola så var det konfirmations träning till ca halv sex. Länge jag vet. Men det behövdes. Sista gången vi gick igenom allt så flöt det på. För det är ju i morgon. Är lite nervös måste jag erkänna. Men nu ska jag hjäpa mamma med tårtorna och sen måla naglarna.
Hörs i morgon om jag har tid.
Puss.♥

Ny Cardigan.♥

Kofta.
Från H&M 99 kr.
Så snygg.♥

Thursday.♥

Copyright by Gabriella Rokolampi
HejHej!♥
Dagen började med att det inte var någon NO och vi fick gå en långpromenad i stället. Roligt eller hur? Jag hann göra klart mitt statprojekt till engelskan också. Ligger ganska bra till med allt nu. I morgon direkt efter skolan. (14:00), så blir det konfirmations övning, och genrep till halv sex på kvällen. Alltså i tre och en halv timme (!).
Jaja det kommer nog bli bra ändå. Just det, har fått en ny cykel med. En vit, skit fin. Men jag ska nog titta på teve nu.
Puss.♥

Vitamin Well Care.

Vitamin Well Care.
HejHej!♥
Ska snart smaka på Vitamin Well Care för första gången.
Den verkar god. Men jag tror nog inte att jag kommer släppa taget om everyday. Den kommer nog alltid vara bäst. Fast Care ska ju vara bra för hår och hud. :-).
Kram.♥

Ingen rubrik ;-).

Hej!♥
Här kommer lite grejer.
T-shirt som jag fick av mormor och morfar;
T-shirt.
Skit snygg, svart digital klocka också från mormor och morfar;
Klocka.
Jätte fin ängel av någon släktnig, ( De tog med den till mig asså ) haha kommer inte ihåg vem. ;
ängel.
Toblerone av gammel morfar;
Toblerone.
Kram!♥

Onsdag. ♥

Jag.
Hej på er. ♥
I skolan idag har det inte hänt så mycket. Bort sett från att vi inte hade någon idrott som första lektion vi snackade med någon person som heter Kaj som samarbetar med Friends. Det säger ju allt. Han pratade helt enkelt om mobbning. Men nu ska jag ta lite kort på sakerna jag fick av mormor och morfar igår när de kom. Jag fick inte så mycket men ni vet. Det blir ju konfirmations presenter sen. ;-).
Puss.♥

Amma og Afi. ♥

Hej på er.♥
Mormor, morfar och gammelmorfar har kommit nu. Jag och mamma var och hämtade dem på tågstationen förut. :-).
Men ikväll blir det väl att umgås då helt enkelt. ;-).

Island - Stockholm - Vara. ;-)

Jag.
HejHej!♥
Varit i skolan i dag då. Hände inget speciellt. Efter skolan var det ju konf.övning. Jag tog följe med Malin till församlings hemmet där åkte vi med Elisabeth till Essunga kyrka. Sen så övade vi som vanligt. Det är ju snart dags. På lördag är ju den stora dagen. ;-). Men först har vi en fredag kvar att öva på. Då ska vi öva till halv sex på kvällen. Där var halva fredagen för störd. Haha nejdå. Men nu måste jag nog dra mig. Mormor och morfar kommer med tåget från Stockholm om en timme ungefär. Först skulle de ju egentligen flyga från Island till Danmark men det går ju inte för det är ju stängt i Köpenhamn. Sen blev det sagt att de skulle flyga till Oslo. Men då blev det Arlanda eftersom man inte kan flyga från Island till Landvetter på denna tiden på året. Går bara under sommaren. Jobbigt att vara Islänning. Haha. ;-) Men det ska väl blir roligt har inte träffat dem på två år. Vet inte hur det kommer att bli med bloggningen men det löser sig nog.
PussPuss.♥

Nytt.

Här kommer gårdagens inköp (allt från GinaTricot):
Baseboll jacka.
Super snygg jacka/tröja 249 kr.
baslinne.
Vitt långt baslinne 99 kr. Mitt andra har det gått hål i. :(
Tröja.
Blå ganska tunn tröja med ficka på bröstet. 149 kr. 49 kr. Om ni inte kallar det rea, ja, då vet jag inte vad. ;)
Kofta.
Naturvit kofta till konfirmationen. 149 kr.
Strumpbyxor.
Strumpbyxor. Också till konfirmationen. 2-pack. 59 kr.
Det bästa är helt klart jacka. Jag älskar den! ♥
Kram.♥

Just nu: Sitter i bilen på väg hem från tr...

bild0250 (MMS)

Just nu: Sitter i bilen på väg hem från trollhättan med en vitamin well och en påse med kläder från ginatricot. Ni ska få se ikväll eller i morgon.


Så snygg. ♥

Jacka.
HejHej!♥
Vi ska nog till Trollhättan senare idag. Då blir det nog att köpa den här sjukt snygga jackan på GinaTricot. 249 kr.
Skit snygg!
Kram.♥

Jag älskar överraskningar. ♥

Jag.
HejHej!♥
Har just sett klart på "Jag vet fortfarande vad som hände förra sommaren". Som sagt var, såg ju ettan igår. Och jag kan garantera att ettan är bättre än tvåan. Men båda är sjukt läskiga. Dem läskigaste filmerna jag har sett i alla fall.  Men nu måste jag dra. Ska skriva rent min praodagbok och sen ska jag fixa mig. Pappa sa bara att vi skulle åka någon stans klockan tre. En överraskning alltså. :-O. Haha.
PussPuss.♥

Hej på er! Mobilbloggning nu då. ;-). Me...

Hej på er! Mobilbloggning nu då. ;-). Men i alla fall så har jag och erika just sett klart på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren.". Asså gud säger jag. Det är den läskigaste filmen jag någon sitt sett. Jag och Erika skrek ett X antal gånger och det slutade med att jag höll för öronen och blundade hela tiden. Haha. Jag kommer definitivt sova med lampan tänd i natt! Vi ska nog se på tvåan i morgon. På dagen. Tänker aldrig mer se den här filmen på kvällen när det är mörkt ute. Haha ja, vilken fegis jag är. Men vi ska nog sova, försöka i alla fall. God natt!


Skräckis kväll.

Hej!♥
Dåligt med bloggning idag. Men ni vet, det blir så vissa dagar. Men jag har i alla fall rent ut sagt inte gjort någonting. Man kan ju bara försöka gå ut. Det blåser skit mycket. Haha. Min syster skulle försöka sig på att åka inlines, vet inte riktigt vad hon tänkte med. Haha. Hon kom in efter fem minuter. I kväll ska jag nog kolla på någon gammal skräckis med Erika. Vi har en hela låda med gamla videofilmer. Som jag hittade för någon vecka sedan när jag rotade runt bland gamla lådor. Och vi har ju faktiskt en fungerande video. Så varför inte? ;)
Men nu ska jag städa.
Puss. ♥

Sista prao dagen. :(♥

Hej.♥
Som sagt så var det ju sista prao dagen i dag, kändes jobbigt faktiskt. Saknar verkligen de små. Alla var så himla gulliga mot mig. Jag fick teckningar av massa barn hela dagen. Och en pärlplatta av Sally. Och sen i slutet fick jag kramar av alla, de kom som en flock elefanter i mot mig. Gud asså. Kommer verkligen sakna dem små. Det låter löjligt jag vet. Men det är så.
Aja, här har ni lite bilder:
Framsidan på en stor teckning jag fick;
Framsidan.
Baksidan, massa små teckningar;
Baksidan.
Vara bara tvungen att ta en närbild på Ludvigs teckning, så fin;
Ludvigs teckning.
Fick massor utav fina teckningar;
Massor utav teckningar. ♥
Massor utav fina teckningar.
Tack för två underbara veckor. ♥
Puss.♥

When the children cry. ♥

Hej!♥
Den här låten rent utsagt drogar jag nu. Den är så himla bra. Ganska gammal, men så fin.
Gud vad jag älskar den!♥

Kullerbyttor är inte bara för små barn! ♥

Hej på er kära bloggläsare.♥
Idag var jag på förskolan som alla andra dagar. ;-).
Det var gympa och sånt. De små lurade i mig att jag med skulle göra en kullerbytta. Det tyckte det såg så roligt ut så de till och med skrattade! Sen så pärlar jag som bara den. Det hela började med att jag pärlade en pärlplatta och så frågade Ida om hon kunde få den och det kunde hon. Då ville ju så klart alla andra också ha. Haha. Så jag får pärla som en galning nu. ;-). Men det är ju sista praodagen i morgon. Synd. Har haft jätte roligt. Men som sagt var så kommer jag ju tillbaks. ;-). Men sen efteråt hämtade mamma mig för jag orkade inte gå. Sen åkte vi till frisören. Håret blev as nice. Fick aldrig någon riktigt bra bild men den ovan blev väl den bästa, fast man ser inte så stor skillnad på bilden. Ni ska se i verkligheten. :-).
Puss.♥

Hejhej. <3 Jag tänkte inte säga så myck...

Hejhej. <3 Jag tänkte inte säga så mycket mer än att jag ska till frisören snart. Ska toppa och klippa upp tror jag. Sen ska jag färga i helgen. :). Bilder kommer. Kram.


Hälso samma jag. ;-)


Hej på er!♥
Dagen har varit bra. Den började med att jag följde med förskolebarnen till biblioteket för de skulle få sitt lånekort och låna böcker. Det gick väl bra antar jag. Men gud vad de har gjort om inne på biblioteket. Det var ett tag sedan jag var där inne nämligen. Nu är det ju bara två dagar kvar på praoen. :-(. Synd faktiskt. Det är liksom nu det börjar bli roligt. Jag har ju liksom lärt mig vad alla heter nu och så. Men jag kommer nog tillbaks. ;-). Sommarjobb kanske?
Men i alla fall så var jag med Julia när jag kom hem. Vi hoppade studsmatta för de har fått upp sin nu. Sen runt fem tiden var vi ute och sprang en sväng, till E20 och tillbaks. Så hälsosam jag är ;-). När jag kom in efter det så tränade jag och sen tog jag en dusch. Men nu ska jag fortsätta titta på det oskända.

Kramis. ♥


Jag gillar't.♥

Jag.
HejHej!♥
Har varit så himla bra väder idag med. 10°C i skuggan. Så det är väl typ 15°C i solen då väl?
Men i alla fall så har det varit en bra dag på förskolan. De jobbade mycket med svenska, om vart man ska sätta punkt och ha stor bokstav och sådant. Men nu funderar jag på att gå ut en sväng i det fina vädret.
Puss. ♥

Våren är här!♥

Scille.
Hej på er!♥
Hoppas det är lika varm hos alla andra som det är här!
Förut när jag var ute en stund, då hade jag bara t-shirt på mig. Och hela dagen har jag haft trekvartsbyxor. Våren är verkligen här. Det tittar upp nya blommor nästan varje dag. Som magi. Ena dagen är det inget där, nästa är det en hel flock med blommor. ;-) De ni ser ovan heter Scilla.
Det är så himla härligt bara. Pappa sa att någon dag nästa vecka skulle det bli nitton grader ute. Då hängde min haka ner vi knäna asså. Det går jätte fort nu ju. Fast det är klart. Sommaren går ju fort med.
PussPuss.

Dagens.

Topp och Treggings - H&M.
Nitskärp - Lindex.
Armband - Blue.
Puss.♥

Håller ni med mig? ♥

Här om dagen sa någon att jag var vacker.En annans dag sa någon att jag var Ful. Att jag var  värsta fetthögen. En annan sa att jag var ett anorexi barn. Mamma tycker jag är sötare utan smink. Vissa tycker jag är töntig. Andra säger att jag är värsta fjortisen. Men snälla. Var Seriösa. Jag hatar alla som ljuger. Om du tycker jag är ful säg det. Vi är ändå vänner. Om du tycker jag är söt? säg det! vi kan ändå vara ovänner? ;-) Om du tycker jag är snäll så säg det. Om du verkligen älskar mig som vän säg det! Jag verkligen hatar folk som ändar sig hela tiden. När man är vänner, ja då är man världens snällaste och sötaste, men när man är ovänner, då är man helt plötsligt skit ful och as dum. Varför är det så? Man kan vara jätte söt fast man är ovänner?  Och tvärt om. Jag älskar alla jag tycker vissa ser bättre ut än andra. En sen då? Ni är fortfarande mina vänner? Och jag har ovänner. Men bara för att vi är ovänner behöver de inte vara fula!
Jag bara kände för att skriva ner lite vad jag tyckte.
Fick en sån fundering liksom.

Kyrkan. ♥

God morgon! ♥
Jag är tidigt uppe idag. ;-)
Men detta beror faktiskt på att jag ska till kyrkan om en timme. Sista gången så skönt.
Men vi hörs senare. 

Elvira, our new photomodel. ♥

Hej. ♥
Jag måste bara visa hur bra min katt, Elvira, gör sig på bild! ;-)
Söta Elvira.
Favorit bilden av dessa fyra, så söt. :-)

Elvira tvättar sig.

Elvira.

Elvira.
Hon ställer alltid upp på bild. ;-)
Kram.♥

Grattis till alla som fyller år. ;-)

Hejsan. ♥
Vaknade runt halv nio idag. Gick upp med en gång så jag skulle hinna fixa mig för har ju varit i Essunga på konfirmationsövning nu. Inte långt kvar nu. :-) Men i alla fall så var det föräldrar möte på konfirmationen efter också. Idag kommer det bara bli en slapp lördag. Funderar på att göra chokladbollar sen.
Men först:
Vitamin Well och FRIDA.
Vitamin Well och FRIDA.
Förresten, visste ni att idag fyller flest år i Sverige? Pappa läste det på text-teve förut.
Nu vet ni det i alla fall!
Ha en bra kväll.
Kram.♥

To the forest. ♥

Helluuu!♥
Idag var vi i skogen med både Myran och Humlan. Hade till och med regnbyxor. Duktigt. ;-). De små kollade på kryp i förstoringsglas. De hade roliga timmen idag också, då lekte vi något som kallades banankull. ;-).
Men i alla fall så kollade jag på Titanic med Julia förut. Och nu sitter jag och kollar på Så ska det låta med mamma och pappa. 

Puss.♥


Det skaver. (;

Hej. ♥
Vill ni veta något som gör riktigt ont ?
Jo, när behån går sönder precis där bygeln sitter så det blir ett hål inte till själva vad ska man kalla det, " fickan" där bygeln är insydd. Bygeln sticker sönder än ju. Det skaver som fan. Haha. Det hände nyss och pappa bara; Plocka bort bågen då. Haha, pappor förstår sig inte på sånt här. ^^

Aja, puss. ♥


Dag tre på praoen. ♥

Hej!♥
Det hände en sak hemma hos mig igår, som jag gärna inte vill berätta. Hemskt var det. Men så ni vet varför bloggningen har varit som den har varit.
Men idag gick det också bra på praoen. :)
Var mest med förskole barnen idag, jag får ju variera lite. Alla börjar bli så gulliga. Jag får kramar av dem innan de ska åka hem och sånt.

Vi hörs.
Puss.♥


Praodag två.

Hej på er.

Andra prao dagen idag. Det gick bra. Den såg ungefär ut som gårdagen. Lite ändringar bara. ANnars var det bra. De små är så himla gulliga de bråkar om vem som ska sitta bredvid mig. Haha. Så sött. :)
Men de slutade så tidigt som tjugo i tolv! Så jag stannade kvar och rättade böcker och sånt. Bara så ni vet. Det tar sjuuukt lång tid att rätta böcker. ;o
Men det gick bra satt i ca en timme och tio minuter. Haha. Gick hem sen. Men jag kom på att jag glömt mina nycklar hemma. Så jag fick vara hos Julia tills Erika kom hem efter en halv timme så. :)

Aja, nu ska jag fortsätta titta på House, det går flera avsnitt efter varandra nu på Canal+Series.

Vi hörs.
Kram.


Första prao dagen.♥

Hej!♥
Som sagt var så hade jag min första prao dag idag. Och det var rätt kul. Inget att klaga på liksom.
Jag kom till skolan ca halv nio, var så himla kul att träffa mina gamla lärare asså. :)
De började tjugo i nio och då kom alla inrusande och satte sig på golvet i klassrummet i en ring. Det var morgonsamling. Då sjöng vi sånger och pratade om lovet och sådana saker.
Efter det hade de något som kallade Dagbok. Då skulle de berätta vad de gjort i helgen. ( I detta fall på lovet. ) Med enstaka meningar och rita en bild till. Fick hjälpa jätte många som inte kunde skriva så bra. De var så himla gulliga asså. Sen var det fruktstund då satta de sig i en ring på golvat igen och åt frukt som de hade med sig hem i från. När de hade ätit upp sin frukt gick de ut på rast. När rasten var slut så delade klassen på sig. Ettorna hade arbetspass och nollorna Fri lek. Då fick de leka med lego, rita, spela spel och sånt. Jag var med nollorna. När det passet var slut var det mat. Vi fick makaroner och köttbullar. Vi var tvungna att vänta på att alla hade ätit upp innan vi fick gå från bordet. Så när de hade ätit upp gick de tillbaks till klassrummet där de satte sig på golvet för det var högläsning. Då läste Anna-Lena högt ut en bok för dem.Sen var det rast igen och efter det delade de på sig igen ettorna gick till badet och nollorna hade arbetspass. De pratade om "dubbelt och hälften" och så gjorde de ett "dubbelt och hälften - armband". Då var det en flicka som började gråta för att hon inte han klart. Så gulligt. De slutade tjugo över ett, men jag stannade kvar en stund efter det.
Så ja, så har det sett ut. Ser redan fram i mot morgon dagen! :)
Vi hörs.
Pusspuss.♥

Nytt från H&M. ♥

Hej!♥
Fick ett paket från H&M idag som innehöll:

Svart topp.
Svart T-shirt.

Treggings
Gråa Treggings i knälängd. Blir perfekta i sommar! ;)

Jag har beställt fler saker men vissa kommer inte ens förräns i slutet av Juni !!!! Allt jag har beställt kommer komma i omgångar kan man säga. ;)

Jag orkade inte fota då baterietvar slut i kameran så jag orkade inte vänta på att det skulle laddas klart så jag tog från hemsidan.

Kram.♥


Godnatt.♥

Hej!♥
Nu ska jag snart dsucha sen sova. Tänkte bara blogga lite först. Prao i morgon och två veckor frammåt. Får se hur det blir. :)  Förhoppningsvis roligt. ;)

Vi hörs i morgon.
Godnatt!♥


Fixat naglarna.♥

Fixade naglar.
Målade naglarna förut. :)
IsaDora Wonder Nail. Färg: 609 Apricot Coral.
Ser dock väldigt oranget ut.
Det fick bli en liten stjärna på ringfringret också.

Och bara en sak till: JAG HATAR MIN NAGELBAND!

Haha.

Puss.♥


Textilskor från DinSko.

Tygskor från DinSko.

Hej på er!
Nu är det väl ändå dags att köpa vårskor? :)
Alla på bilden är ifrån DinSko och kostar 299 kr.

Puss.

Prao i morgon.♥

God Morgon!♥
Uppe tidigt idag, ska till kyrkan.:)
Efetr det så blir det nog att städa idag och skriva lite mer i "Prodagboken". Vi ska skriva vad vi förväntar oss om praoen och sånt. För Första praodagen är ju i morgon! :)

Bloggar mer senare.
Puss!♥


Ursäkta min ord, men är man arg så är man!

HejHej!♥
Hemma från Göteborg nudå. :)
Ska snart måla mina naglar och sen försöka få igång damp webb skiten med Ellieh.

Vi hörs. ♥


Göteborg idag.♥

Jag hoppar ;)
Hej!♥
Ska bara morgon-blogga lite och berätta snabbt om dagen. Ska snart fixa mig och så för vi ska till Göteborg och hälsa på farmor idag. Fast först ska vi till Ikea och köpa täcken. Haha. För mormor, morfar, gammelmorfar och gammelmormor kommer ju om ca två veckor från Island och vi har inte så det räcker.
Men det kan hända att det blir mobilbloggning, annars så hörs vi ikväll!
Kram kram. ♥

Påskigt gult. ;)

Påskigt gult.
Trekvartsjeans - Ellos.
Nagellack - Make up store.
Converse - Nelly.com.
Halsband - Cocoo.se.
Linne - H&M.


Glad Påsk!♥

jagälskardigHejhej & Glad påsk på er!♥

Bilderna beskriver bättre än vad mina ord gör så varsågod;

Lillasyster så söt.
Lillasyster Emelie så söt så. :)

Ägg.
Ägg som ska målas.

Systrarna målar ägg.
Mina söta systrar Erika och Emelie målar ägg.

Emelie har målat en kyckling.
Emelie är stolt över sitt fina ägg.

Min kyckling.

Jag ville också måla en kyckling på mitt ägg. :D

 

Färdig målade ägg.

De färdig målade äggen. :)

 

Påsk ägg.

Våra isländska påsk ägg. Jag vet att ni vill smaka. :P

 

Ha en fortsatt bra påsk.

Kram!

 

 


Meeejk (;

Dagens smink.
Hej!♥
Kände för att sminka mig lite extra idag, vet inte varför. Fick bara lust liksom. Resultat har ni ovan. :)
Detta använde jag;
Ögonskugga från Make up Store.
Ögonskugga: Microshadow Sepia Från Make Up Store.

Kajal.
Kajalpenna: Very Berry från Make Up Store.

Mascara
Mascara: Lash Extension effect från MaxFactor.

Concealer.
Täckstift: Lumenelle Concealer Claire från Yves Rocher.

Det var det!
Kram.

Vitamin Well.

Vitamin Well.
Hej.♥
Vem gillar inte Vitamin Well.
Haha, jag älskar dem i alla fall. De är sjukt goda samtidigt som de är jätte nyttiga. Ja, de innehåller ju massa olika vitaminer och mineraler.
Focus och Everyday är mina favoriter just nu. :)
Vilken Vitamin Well dryck är din favorit? ♥

Natten med Julia var bäst!♥

Jag.
Hej!♥
Jag och Julia hade jätte kul igår. Vi kollade på tre filmer, satt vid datorn och sånt. Vi gick och la oss typ halv fyra. Sent, men ändå. :) Vi gick upp för ett tag sedan åt frukost och sånt. Julia stack hem nyss för hon ska vara med en annan kompis sen. Det är skit fint väder ute förresten. Ska ta en promenad sen tror jag. Måste kolla lite på anslags tavlan vid kyrkan också. Man måste ju gå en gång över påsk så tänkte gå idag om det inte var i morses. I så fall så går jag nog på annan dagen. :). Hur ska ni fira påsk då? Pappa åkte i alla fall till Göteborg igår eftermiddag till sin bror (min farbror) Vet inte vad de gjorde och jag tror inte jag vill veta. Jag kan ju där i mot säga att de är som Alan och Charlie från 2½ man. Haha. ;) Men pappa kommer hem senare idag och då följer min farbror Mika med och även min andra farbror Jari. Så ska vi fira påsk med dem.
Jag längtar tills jag får mitt isländska påskägg. Ska ta kort sen med så ni får se. :)
Vi hörs!♥

Hej på er! Nu ligger jag och Julia i min v...

Hej på er! Nu ligger jag och Julia i min varma mysiga säng. ;) klockan är halv fyra på natten så vi ska sova snart. Men vi har haft kul i alla fall. God natt!


Hejhej! :) nu ligger jag och Julia och kol...

Hejhej! :) nu ligger jag och Julia och kollar på film. Eller ja, hon sitter vid datorn. Men hon kollar ju också då men. Och om en timme fyller världens bästa Ellieh år! Femton redan. Min lilla flicka börjar bli stor börjar bli stor. ;) Men ska fortsätta kolla nu. Vi hörs ! :)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tjena!
Nu har vi köpt massa godis och dricka till filmen ikväll ;).
Men Julia är hemma en stund nu sen komemr hon senare. :)
Blir nog mobil bloggning.

Puss.


Julia ikväll.♥

Jag.
Hej på er!♥
Vaknade för en stund sedan. Var ju inte så lätt att sova när systrarna var vakna och jag somnade på soffan i går så. Kollade på teve hela kvällen. Men i alla fall så ska jag snart duscha tänkta bara skriva ett snabbt inlägg först. Efter att jag har duschat ska jag fram till Vara med Julia så ska vi hyra en film som vi ska kolla på i kväll, för hon ska ju sova över här för er som inte minns det. ;) Kommer nog bli kul. Förresten så kollade jag på Titanic med min systrar igår. Den är så sjukt bra. Gråter varje gång jag ser den.
Men nu måste jag duscha.
Hörs sen!
Puss.♥

RSS 2.0