Vänner...

hjärta med vingar


Många av mina "vänner" säger att de älskar mej...


...men undra om de egentligen bryr sig ?...Andra säger ingenting...


...Undra om de också älskar mig ?

?


poolen<3

Dagen har tillbringats i poolen och med Julia. Det är typ det ända^^
Finnsi nte så mycket att berätta om dagen :)

Men ni får ha det bra kysshej<3

Jordgubbensdag!

Nu ska jag berätta om gårdagen.
Jag vaknade typ vid åtta och va skit pigg kunde inte somna om. Så jag klädde på mig, åt frukost och fixa mig. sen satt jag lite vid datorn. Sen ringde Julia och checkade läget lite. Sen typ runt 11 tiden så gick vi fram till Vara. Jag fick bara med mig 60 kronor till en början. Så vi gick typ runt lite, sen hittade jag mina coola brillor. har velat ha sånna ett tag (A) Julia köpte med sånna fast gröna. Jag fick ett sms av mamma, jag skulle komma till bankomaten vid stefans. Så vi gick dit så fick jag mer pengar.  Jag köpte en cola får det va så varmt. Sen skulle vi typ till Vara bagarn för Julias familj va där o hon skulle  typ ladda på sin mobil eller va det nu va. Hon skulle köpa sån där slash grejjs men det va helt vattnigt :O Sen åkte vi virvelvindarna :D Men typ vi kollade en snabbis på Nanne också. Och sen Miss Jordgubbe. Vi kollade runt lite, jag hittade värsta fiina armbandet för BARA 35 kronor. Man mpste passa på. Julia köpe en ring men hon hade besluts ångest mellan två olika. så et tog typ en kvart eller nåt innan hon bestämde sig ! -.- Man träffade ju massa roligt folk också! bland annat Olivia! :)  Men vi gjorde mer saker, men på hem vägen köpte vi sånna där blå/rosa sura flaskor och delade på...   När vi kom hem var det typ för varmt för att vara ute så vi spelade Nintendo Wii istället!

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG JULIA ! <3
Julia äter jordgubbar! :D
Julia :D<3

sscchhtek !
Sccchhhteeek ;)<3

Kandidaterna i miss jordgubbe!
Kandidaterna i miss jordgubbe!

Nanne Grönvall!
Nanne Grönvall (:


Nanne Grönvall ska kröna en vinnare! :)
Nanne Grönvall sa kora en vinnare!

Vinnaren av Miss jordgubbe!
... Och vinnaren av årets Miss Jordgubbe blev Emma ! (:

Nanne Grönvall!
Nanne Grönvall !

Kandidaterna och Nanne Grönvall!
Nanne Grönvall med Miss jordgubbarna ;)<3

Bad.

lilla jag ^^
shuu<3
Dagen har varit kul, Först vaknade man av att Olivia ringde, hon ville bada. ( såklart )
Så då gick jag upp o fixa mej sen stack jag till henne, o sen fick vi skjutts av hennes föräldrar till badet, och där var vi från typ halv ett till fyra. Vi åkte massa rutchkana :D
Sen typ skulle hon vara hemma en viss tid, men vi tycktes bli lite sena så hon ringde hem och fråga hur lång tid det tar från badet hem till henne och de sa en kvart. Men för oss tog det mer än en halvtimme. O_O
Alltså, vi gick väl skit långsamt för det tog så lång tid som fem minuter från cylindahallen tll konserthuset! Shiet.
haha, ja men det va väl kul,
Sen efter det vare Julia.
Vi låg o läste frida på gräsmattan. Sen visade hon mig sina nya kläder från överby, fina.
Men imorgon blir det jordgubbensdag! Det blir nog med Julia. Någon som kommer ? :D

TACK FÖR EN BRA DAG OLIVIA & JULIA<3

Kysshej<3

Gabriella.

Ellie <3

Ellie<3
Emelie Älskling<3
Du betyder så himla mkt asso<3
Du eh obeskrivlig<3
En vecka utan dej "/<3
Den veckan kommer bli piss! :'(

KYSS PÅ DEJ ÄLSK<3

Min bby<3

VI <3

Idag kommer min bby hem<3
KYSS PÅ DET :*

SunSunSun<3

SunSunSun<3
Hej alla människor, dagen har varit helt okej, Men jag bloggade aldrig iigår så jag berättar om går dagen med. Jag vaknade typ vid halv 12 fixade mej satt en snabbis vid datan, sen kom Linda och hämtade upp mej sen gick vi till Utomhusbadet. Där träffade man massa roligt folk, Ronya Till eexempelt det var hur länge sen som helst man träffade dej <3 men kul vare.
Men inatt kunde jag typ inte somna jag la mej typ runt 3 och sen kunde jag inte somna. så somnade väl runt 5 eller nåt. Så jag gick upp typ runt 2 idag. Sen satt jag lite vid datan o sen på med bikinin och sen låg jag ute och stekte i solen, men jag tycker inte att jag ser så himla stor skilnad. I helgen är det ju jordgubbensdag! :D Någon som ska dit?

Kyss / Gabriella

SuMMERTiMES

vädret e underbart härligt !

Dagen har varit helt underbar!
Helt otroligt väder, alldelles nyss låg man i hängmattan på bilden i shorts och bikini, och en FRIDA - tidnig i handen, det man läste först var ju så klart sidorna med Johan Palm! Fast dagen började väl typ med att mamma försökte väcka mig och otrligt nog lyckades hon, nästan. För det tog inte lång tid innan jag somnade om. Men hon fick upp mig till slut. Jag fixade mej satt lite vid datan och va ute o sola lite. Sen fick jag och Erika skjutts till Vara utomhus bad av mamma. Där svalkade vi oss ett tag ;)  Sen gick vi till hemköp men de hade inte Frida sommar special ! ;O sug. haha aja som tur är så ligger ju typ ICA 500 meter i från. sen gick vi hem. Erika fick ett vitt märke på axeln efter sin handväska. haha snacka om snabb solbränna ;) Jag är fortfarande kritvit, fats jag solade när vi kom hem också. Sen åt vi typ någon sallad va något slag för ingen orkade stå framför spisen i den här värmen. Vi får väl hoppas att vi får upp våran pool snart, för där i kommer vi ligga och steka varje dag! haha. Men gud vad jag saknar min Julia <3 Allt e tråkigt utan henne! :D Som tur är så har man andra roliga människor som underhåller! ;)
Just det! mamma har för en gång skull gjort nåt rätt, när jag kom på fötter i morses så hade hon redan hunnit handla och allt.. hon har köpt hår färg till mig! den här gången mööörkbrun och inte kopparröd! ;) Tack för det :)<3

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG LILLASYSTER! <3

Puss // Gabriella

Saknar min bby<3

Jag och Julia<3

Jag saknar min bby på bilden så fucking much<3
Hon är på kusten hela veckan :'(
KOM HEM ! <3

22 Juni.

Jag :)

Hej, Hej, Ny blogg nu då :)
Men aja, dagen har väl varit helt okej. varmt och skönt ute, fast här ligger jag o slöar. Men typ har varit hos tandläkarn och dragit ut 2 tänder skönt nu äre inga mer. Alla fyra ute. Tandställning nån gång sen då. typ i nian :S måste vänta skit länge av någon konstig anledning. aja whatever. Kanske ska gå ut typ snart.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0