Helgen

Shit, vilken helg det varit! I fredags åkte jag till Borås för att kroga med Timmy, hade sjukt trevligt! Sen på lördagen åkte jag och Timmy hem till Vara för att kroga här med Alice, Sofia, Astrid + några fler. Blev alldeles för full som vanligt och söp bort min plånbok. Men idag morses ringde polisen och sa att de hade fått in den, och ALLT var kvar, t.o.m alla kontanter! Kan inte fatta hur jag kan ha sådan tur?! Förtjänar knappt det efter att ha varit så slarvig, haha.
Sjukling

Har varit hemma med världens jävla dunder förkylning hela veckan, förjävligt. Aja, idag kände jag mig bättre i alla fall så om jag mår ännu bättre när jag vaknar i morgon kanske det bär av mot skolan ändå!
Sen på kvällen ska jag till Borås och kolla på nåt band på Allégården och sen ska jag kroga med Timmy. Trevligt, trevligt! Make love, not war!

Jag måste bara berätta hur stolt jag är över mig själv. Under hela septembermånad har jag lyckats bli vän med alla jag varit ovänner med, vilket var ca 5 personer. Jag har alltid haft riktigt svårt med att vara den första att säga förlåt så att säga. Men nu har jag gjort det och det känns så gött! Tycker bara det är onödigt att vara ovänner över små saker som hänt för länge sedan. 

Make love, not war!Rockbaren

Hey! 

Fyfan vad grymt jag hade det på Rockbaren i fredags, skulle vilja beskriva varenda detalj, haha! Men skulle bli världens längsta text... I vilket fall som helst så var jag såååå jävla full! Tur jag hade Timmy och Gurran som tog hand om mig, annars hade jag typ blivit överkörd av en bil eller vaknat upp i ett gatuhörn, haha! 
Rockbaren ikväll

Ikväll blir det rockbaren för hela slanten. Dags att fira in sin 18-årsdag på riktigt, några dagar för sent men vad ska man göra när man har skola ivägen. Känner att det kan bli en grym kväll, med underbara folk som jag alltid har kul med. 

Taggar med bästa taggningslåten:

I'm eighteen and I like it!

Fyller 18 år idag, ÄNTLIGEN säger jag bara. Stått ut hela sommaren men nu så är det äntligen min tur!
Haft en grym dag i alla fall, stack ut och tog en bärs med farsan förut! Sådan far, sådan dotter!
Ritat

Roat mig med att teckna nakna tjejer hela kvällen, why not liksom? Var verkligen jättelängesen jag satte mig ner och ritade något seriöst. Borde börja göra det lite oftare, det är ganska avslappnande faktiskt! Så bra.


Tråk

Tråkig lördag, inget som händer ikväll heller. Boring.Ärende efter ärende

Idag har jag minsann hunnit med mycket. Varit hos tandläkarn, bokat synundersökning hos optikern och varit hos banken och ordnat så studiebidraget kommer in på mitt konto nu när jag fyller 18 på måndag! Ye

Story of my lifeHemma

Hey! 
Hemma från skolan idag, vi har friluftsdag så det säger väl det mesta, haha...
Fattar inte ene varför vi ska ha friluftsdag i 3an när vi inte ens har idrott längre?!Chillar i skolan
Mys hos Amanda

Hey! I lördags var jag som sagt på lite tjejkväll hos Amanda! Det var jättemysigt som alltid. Först grillade vi en jättegod korv och sen gjorde vi fruktsallad! 
Mina babes, Daniela och Amanda.


Girls night

Ikväll vankas det filmkväll med girlsen hemma hos Amanda! Awesome!


Weekend

På tåget hem från skolan, äntligen helg!


Cray Cray

Love bites, love bleeds, it's bringin' me to my knees


Tränat

Tränat ihjäl mig, dags för dusch.


Tisdag

Så jävla seg dag i skolan. Visserligen går jag bara 9:25-10:45 men mitt tåg hem går inte förrän 13:17. Lovely life.


Cray cray

Alice18-årsfest i lördags var heeeelt galen! Så jävla roligt hade jag och var sjuuuuukt full!


RSS 2.0