Halloween at rockbaren

Halloweenfesten på rockbaren i lördags var grymt! Hade sjukt kul.

Såhär såg jag och Daniela ut: Utgång

En outfitbild lite fint sådär, rockbaren ikväll! Feeling comfortable


Känner mig allt mer och mer bekväm i min kropp för varje dag nu när jag håller på att gå ner i vikt. Minns inte senast jag tog på mig så här tighta kläder liksom?

Saturday

Värsta tråklördagen idag, även fast jag alltid tänker: "åh vad gött med en helg hemma" så blir det aldrig gött, är bara jätterastlös hela tiden, haha...
Äntligen helg!

Precis slutat, så gött med helg! Visserligen händer det inget speciellt men har krogat och varit på fester fem helger i rad nu så är faktiskt gött att ta det lugnt för en gång skull! Bästa 18-årsfesten!

Seriöst, Amandas 18-årsfest var den bästa 18-årsfesten jag varit på och hennes föräldrar, damn vad schyssta. De bjöd på mat, tårta OCH alkohol!! Grym fest och sen blev det ännu grymmare på rockbaren!


Rockbaren ikväll!

Ikväll ska vi fira Amanda som fyller 18, först med förfest hemma hos henne och sen på Rockbaren! Kommer bli awesome.Underbar höstkväll

Så sjukt fint ute!4 månader på LCHF

Idag var första gången på 2-3 år som jag gick utanför dörren i en tröja som visar magen, blir mer och mer självsäker för varje dag. Så efter ca 4 månader på LCHF börjar jag verkligen se resultat, är grymt stolt över mig själv.
Party, party

Hade grymt kul på festen hemma hos Sara och Daniel i lördags! Haha en så kallad "ful(l)bild" som tas på alla våra fester ihop...


Party på G

Ikväll ska jag till Göteborg och fira min kompis Daniel som fyller 21 imorgon, trevligt, trevligt! 

New!


Ny jacka som jag fick av mamma i födelsedagspresent, men leveransen var lite seg så den kom idag! Men shiiit så snygg den är, och sitter perfekt!

Höst
RSS 2.0