Dagens ideal..

Det här är en "plussize"-modell på h&ms hemsida. Och jag blir så jävla arg. Kollar man på de "normala"-storlekarna så är de fucking pinnsmala, nästan sjukligt smala. Sen går man in på plussize och där, där de ska sälja kläder till tjejer som är lite större, där ser de helt normala ut istället?
Det är fan inte konstigt att tjejer känner press och tror att de är tjocka när tjejen på bilden ovan ska föreställa en "tjock"-modell?!
Nu menar jag absolut inte att det är något fel på att vara varken pinnsmal eller tjock, alla är fina som de är men blir trött på reklam och medias sjukliga ideal!


Kommentarer
Postat av: GeorgVanHalen

Den där tjejen är en klassisk "medium", tycker jag. Ser riktigt bra ut!

Angående större storlekar är det lika för killar. Jag är själv storleken större och på vissa butiker får jag knappt på mig "XL".. Går jag till andra får jag på mig "L" utan problem. De måste verkligen börja se på verkligheten en del istället för att leva i någon bubbla....

2013-04-21 @ 15:52:10
URL: http://georg.blogg.se
Postat av: Ida

you got it girl! blir så irriterad på att de ska "haka upp" sig på att de flesta modeller ska vara pinnsmala på nästintill varenda sida.. tycker dock att det är ett STORT tummen upp när de börjat använda "kurviga" skyltdockor i vissa affärer! vi är ju trots allt olika allihopa.. :-)

2013-04-23 @ 15:32:32
URL: http://rockinshoes.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>