Nice väder här på Island

Jag kan inte låta bli att tycka att det är roligt att det är skitväder hemma i Sverige, och att det blev det just när jag åkte iväg. För här på Island har det nämligen varit sol och temperaturen legat runt 25°C enda sedan jag kom hit! Visserligen haglade det i ca fem minuter en dag men det räknas inte! Så kom nu inte och säg att Island har snö hela tiden, haha! Jag kan förklara för er hur vädret här är. 

På sommaren är det oftast ine lika varmt som i Sverige (dock inte nu då men) och på vintern är det inte lika kallt som vi har det. Höst och våren är ganska likt så som vi har det.

Kolla bara så gött jag hade det i helgen när vi hälsade på min gammelmormor!
I can hear it screamin' in my mindGamla klassiker fungerar alltid!

Satchel

Fina, fina Satchel. Kan knappt fatta själv att jag faktiskt träffade honom och fick mina bröst signerade av honom på SRF. 

Så galet snygg och underbar, och vilka jävla armar grabben har, jisses! 

I'll Be There For YouBon Jovi, älskade Bon Jovi!

Detta är ett tidsinställt inlägg och nu sitter jag antagligen på planet till Island! 

Skolavslutningen - kvällen.

Hej!
Som jag sa när jag la upp bilderna från skolavslutningen, ni ska få se några bilder från kvällen också! Inte många men tre stycken i alla fall. Om ni bara visste hur mysigt vi hade, jag har utan tvekan världens bästa klass!


Fina brudar.


Killar som kan.


Och så här kul hade vi på natten! Vi badade i säkert flera timmar och det slutade med att det bara var 4 pers kvar i poolen (en av de var jag) alla var ju så veka och började frysa och grejer. De var väl antagligen för nyktra, haha!


Förresten så åker jag ju till Island inatt, 23:50 går planet från Sverige och jag är framme ca 03:00 svensk tid. Isländsk tid är jag framme ca 01:00. Det är två timmars tidsskillnad, i alla fall på sommaren annars är det en timme. I med att de inte ändrar till sommartid som vi gör! Men som sagt var, Macen följer med så det blir bloggning som vanligt!


Skolavslutningen


Nu kommer lite bilder från själva skolavslutningen, bilder från kvällen samma dag får ni senare. Jag tycker det blir för mycket i ett och samma inlägg annars.


Jag och Gabbe.

Anton och Josef som går i 2:an.

Ingen mindre än mig själv.

Oscar

Superfina Elin och Emmely.

Ebba, jag och Vanessa.

Mathilda

Isak och Vanessa


SOMMARLOV

Kix funkar alltid fint en lördag som denna!

 

Nu är det dessutom sommarlov, riktigt härligt! Tänkte lägga upp lite bilder sen från skolavslutniningen och från grill/poolpartyt hos Gabbe som vi hade efteråt! 

 

Förresten så åker jag till Island på onsdag, vet inte om jag sagt det? Tror inte det. Jag är ju halvIsländsk och halvfinsk, så ja om ni inte visste det så vet ni det nu.

 

Jag åker i alla fall dit på onsdag och stannar i tre veckor. Först och främst åker jag ju dit för att träffa släkten och min kusin som är 1½ år som jag aldirg träffat än! Men jag ska också jobba där, med att passa mina småkusiner medan min moster och hennes pojkvän är på semester. Kommer nog bli skitbra och absolut kommer jag blogga där uppifrån!

 

Ha det fint!


SRF I BILDER, part 2.

Japp, då blir det part 2 av bilderna från SRF. Tror dock inte alla bilder är i rätt ordning men skit samma!


Sömntutan Karro.. Nej, men det spöregnade så förjävligt så valde att springa in i tältet och gömma oss där medan Blue Öyster Cult spelade. Tänk vad regn kan ställa till med.


Gotthard, längst fram naturligtvis.


Det godaste jag och Karro käkade under hela festivalen var den här ytterfilén, utan tvekan!


Vi hittade ett trumset, inte något vidare bra men, haha!


Return, nästan längst fram där med.


Electric boys, längst fram. (Haha, jag hamnade längst fram eller nästan längst fram på allt eftersom jag är så kort. Typ alla lät mig ställa mig framför dem. Så var jag långt bak på någon konsert så var det enbart frivilligt.)
 
Den enda jag vill visa med den här bilden är egentligen att man ser Tommy Lee's 360° rollercoaster trumgrejsimojs där bakom tyget!
 

Vi fann Anders Tengner, eeh vassp. 


Macka med mjukost till frukost, every day.


Sminkning i tältet, gör mig redo för Mötley Crüe.


Sämst bild, men känner att jag är tvungen att lägga in en bild på Vince.


Bootspaus.

Söndagen, innan vi ger oss av. Haha, kolla på oss så sletna vi är allihopa? 
 
Japp, det var allt om det! Längtar som en galning till nästa år!
 

SRF I BILDER, part 1.

Sebbe
Så här går det om man däckar på vårt camp..

Dynazty
Dynazty


Jag och Karro med Mario och Luigi.

Satchel och jag
Jag och snyggingen Satchel (Steel Panthers gitarrist)
Jag och Karro
Jag och Karro med Satchels autograf över brösten. Haha, när han hade skrivit på Karro och skulle skriva på mig så sa han "Wooaaah more boobies, awesome!". Haha, goding säger jag bara!

Grabbar
Grabbarna valde att bli signerade på något helt annat ställe... Noah som var först med att få sin röv signerad är dessutom med på Fenders facebooksida, direktlänk till Fenders bild HÄR.

Karro
Karro visade sina limbo-skills. Varför bilden blev felvänd vettefan..

Bach
Världens suddigaste bild på Sebastian Bach, jaja det är en bild i alla fall.

hehe
Jag i väntan på något band, lagom fint hår efter att jag helt enkelt sket i att fixa det den här dagen.

Part 2 coming soon... stay tuned!

SWEDEN ROCK FESTIVAL 2012

Ojojoj vilken vecka det var! Hade så jäkla kul och kan inte fatta att det är över. Jag vill verkligen skiva ett långt inlägg om allt men tror ej jag orkar faktiskt. Behöver ju inte skriva så mycket om banden och sånt eftersom de flesta av er antagligen kommer höra om det ändå, eller så har ni varit där och kollat själva!

Band vi såg: Mötley Crüe, Twisted Sister, Motörhead, Lynyrd Skynyrd, Night Ranger (dock bara slutet), Sebastian Bach, Gotthard, Edguy, Electric Boys, Steel Panther, Michael Schenkers Temple of Rock, Danko Jones (lyssnade bara lite), Axel Rudi Pell, Slade, Slaughter, Nationalteatern (typ halva konserten), Return, H.E.A.T, Graveyard, Sabaton, 10cc och Dynazty!

Nu har jag dessutom en spricka i foten som måste läka i 4-6 veckor, kul va? Svar nej. Det var någon som trampade rejält på min fot under någon konsert, och det kändes väl men jag tänkte ju inte mer på det sen. Men när jag kom hem och såg hur svullen jag var så blev det vårdcentralen.

Träffade dessutom en hel hög med roliga människor, helt nya vänner, folk jag träffat förut och även facebookvänner, bloggläsare och andra bloggare! Riktigt trevligt!

Tack alla för en grym vecka! Bilder kommer i ett senare inlägg men ni kan ju alltid få en bild nu så det blir lite mer liv i det här inlägget!
 
Jag

Ozzy & friends

Shiiit säger jag bara! Gårdagens konsert var grym! Jag, Karro och Alexandra stod längst fram bakom golden circle och rockade fett! Det känns som att mina nacke är i koma eller något idag, haha. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, finns inga ord typ! Började dessutom typ lipa när Slash kom upp på scenen, Karro också för den delen. 

Lite bilder på oss rockers från igår då:

Innan konserten:Karro och jag efter konserten:Tror förresten inte att det blig någon mer uppdatering förrän efter Sweden Rock Festival, sååååå vi syns väl där och om inte annat så hörs vi här på bloggen efter åt!

ROCK N' ROLL!

RSS 2.0