Angående Dynazty till andra chansen

It's me
A little twist is all I need.

Dagens syssälsättning består av elguran och skype. Spelar lite riktigt musik för mina vänner, haha!

Dessutom så tänkte jag bara snika in och säga att om dagens ungdomar hade lyssnat på samma goa musik som mig så hade Dynazty skickats direkt till finalen istället Danny, just sayin'. Min syrra sa att "Jo men det är bara för Dannys utséende". 

But don't blame it.. jag lyssnar ju bl.a på glam och där spelar utseendet in en del också. Men i det fallet tror jag ändå musiken spelar in mer än utseendet. Jag sitter ju inte och lyssnar på gamla skivor och tänker "åh vad snygg han är" när det är LYSSNAR som jag gör. Idag kan tyvärr en vanlig kille med ett bra utseende ställa sig på scenen och sjunga en låt som bara innehåller ca fyra meningar som är skriven av massa olika personer förutom artisten själv, med andra ord ingen känsla. Det enda låtskrivarna vill är att sälja. Och då vet de att det spelar ingen roll hur dålig en låt verkligen är, bara en sångare som är omtyckt bland den yngre generationen sjunger den åt dem. Då blir det cashflow. Förr skrevs låtarna oftast av bandet själva, med andra ord hade allt en mening och texten hade en riktigt bra story. Med hjälp av storyn fick de ett bra framträdande på scenen eftersom de visste precis vad de sjöng om. Enough said.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tycker Dynaztys låt var väldigt bra, fastnade liksom ;)

men Danny har ju såklart gått vidare pga alla hans fans... vilket är orättvist och dåligt i sig. Men sen har han ju väldigt bra utstrålning på scenen :P

2012-02-27 @ 13:02:36
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Jojo

Så sant!

2012-02-27 @ 16:15:46
URL: http://bassfucker.blogg.se/
Postat av: moa

Agree!

2012-03-01 @ 17:01:24
URL: http://moathemoses.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>