SPORTLOV

Tjaaaa!

Gött med fredag och sportlov! Härligt! Känns dock som att vi började skolan efter jullovet alldeles nyss, men det har ju gått en månad. Känner en som bor uppe i Norrland och hon var inte lov förrän vecka 10 så jag ska väl vara glad över att jag har det nu. När hon sa att hon hade vecka 10 så var det första jag sa "Men hallå, har ni typ sportlov och påsklov samtidigt eller?" Haha, det känns ju nästan så. Har inte så jättemycket planer för lovet än men det blir väl lite festande och en del kompishäng. 

Sitter för övigt och kikar på gaygalan på TV4 nu. Jag är ju som sagt bisexuell så jag måste ju ta lite del utav vad som händer här ute i gayvärlden, haha!

En bild som jag tog för en skolgrej igår, haha!
Clever girl
Inte så likt mig va?

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE: Sveriges största musikblogg

Jag bor i Sundsvall (mitten av Sverige) och jag har v. 10. Men sedan börjar ju påsklovet under v. 12 och det är så jääävla soft. Speciellt på min skola - har tre veckors praktik nu och sedan lov. Ledig från skolan en månad.

2012-02-11 @ 01:49:29
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: KKUNGAMANDA - SÖDERMANLANDS STÖRSTA UNGDOMSBLOGG

Vara med i min exklusiva tävling där du kan vinna ett valfritt klädesplagg/märkesväska/skor (osvosv) från brandsinfashion.com?Isåfall klicka här -> http://kkungenduvet.blogg.se/2012/february/tavling.html#comment

2012-02-11 @ 13:28:37
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: cassandra

Hej där!Jag har en tävling i bloggen, och jag skulle bli jätteglad om du vill vara med i den!http://canicos.blogg.se/2012/february/tavling.htmlDu har chansen att vinna ett presentkort värde 150 :- från Erikasgarderob.se eller Runns.se!Om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag hemskt mycket om ursäkt!Ha en fin dag!

Kram Cassandra

2012-02-12 @ 14:19:12
URL: http://canicos.blogg.se/
Postat av: Cecilia | Färgglad fotointresserad hårdrockare

Bor också i norrland så har sportlov vecka 10. Tror det är för att det ska hinna bli bättre väder så man kan vara ute. :)

2012-02-13 @ 14:07:16
URL: http://calatalo.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>