Mitt sportlov

It's me

Tjobidobi!

Nu medans jag har en ledig stund tänkte jag berätta lite om mitt sportlov. Om vad jag har gjort och vad som kommer fortsätta hända, haha!

  • Måndag - Det var mest en chilla och planera dag, haha! Bestämde mycket med kompisar då vad som skulle hända i veckan. Jag umgicks med syrran och var med Daniel på eftermiddagen. Skypade med min polare Jonte hela kvällen sen. 

  • Tisdag - Ojoj, vad jag hann med mycket på alla hjärtansdag! Gick upp tidigt för att göra mig i ordning och ta en fika med min kompis Karin som jag inte träffat på länge.Efter det så stack jag hem till min bardomsvän Alice som bor ca 300 meter i från mig. Stack hem två timmar senare för att käka. Skypade sedan med en hel drös olika människor. Bland annat min bästa vän Elin, samtidigt väntade jag på ett sms från Alice då jag skulle tillbaka till henne för att ha filmkväll med henne och Lina. Mysigt! Kom hem runt två på natten, gick och la mig strax där på.

  • Onsdag - Alltså igår. Gick upp tidigt eftersom jag hade tid hos optikern 11:30. Kollade min syn och som tur var hade den inte ändrats någonting! Blev riktigt glad eftersom min syn bara blir sämre och sämre, ganska fort dessutom. Har just nu -5,50 på vänster och 4,25 på höger(!). Efter det gick jag hem och bakade kladdkaka för att sedan ha American Pie maraton med min brutta Julia. När vi hade tittat klart och hon drog hem satte jag igång datorn och skypade med Gabbe. 

  • Torsdag - Idag. Hade en hel del planer för idag men allt har gått åt stöpet. Tänkte gå upp tidigt för att dra och simma (badet är bara öppet 9-13 idag, dåligt) men sov till 14:30 i stället. Dumma mig. Jag hade dessutom tänkte va med min bästa killkompis Jonte men eftersom han bor mitt ute i ödemarken där det inte går några bussar och ingen av oss hade någon skjuts så sket det sig totalt. Men, men då har jag tid att jobba med Sassa Music där jag är webbmaster. 

  • Fredag - Imorgon. Då kommer min kompis Malin med bussen från Nossebro halv tolv. Vi tänkte dra en pizza och sedan kolla på massa film, härligt! Vad jag vet än så länge så tar hon bussen hem igen på kvällen.
Vet att detta blev ett långt inlägg men nu vet ni i alla fall vad jag håller på med!


Kommentarer
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/Önskar dig en toppen dag :D

2012-02-16 @ 16:12:01
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: VICKANY- mode&tips! DAGENS BLOGG PÅGÅR

sv: härligt! bra här med :D följas via bloglovin?:)

2012-02-16 @ 16:14:44
URL: http://vickany.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Tack som fan ;)Nice! Ser Animalize i bakgrunden. Den sitter på min vägg med :D

2012-02-16 @ 17:24:39
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: p a u l i n e - fotoblogg ♥

SVAR: Tack så mycket! Ja det är bra med mig, själv då? Du ser ut att ha ett skönt lov, själv får jag inte lov förens imorgon. :)

2012-02-17 @ 07:12:21
URL: http://palosfoto.blogg.se/
Postat av: ZOOFIE: Sveriges största musikblogg

Haha är du webmaster där? Awesome!

2012-02-17 @ 09:55:42
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: IDA

svar: härligt o höra!

2012-02-17 @ 10:51:34
URL: http://arvidssonida.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>