Here I go againDet har aldrig varit någon tvekan om att den här låten går in under min kategori med favoritlåtar. Så jävla underbar.

Ni vet den där känslan som är helt obeskrivlig som man får ibland av vissa låtar. Ja, den känslan får jag när jag hör den här låten. Det är oftast den känslan som får mig att säga "Åh gud vad jag älskar den här låten, den är en av mina favoritlåtar."

Det är också oftast den känslan som gör att det kommer vara en favoritlåt livet ut, eftersom den känslan alltid sitter kvar när man hör låten i fråga. Ååh, det är helt sjukt vad jag önskar att jag kunde beskriva känslan med ord, men det går inte!

Förstår ni vilken känsla jag menar?

Kommentarer
Postat av: Karin

God yes! Känslan...

2012-02-12 @ 17:32:20
Postat av: Beatrice Almhagen

Jag hade själv en RIKTIG hårdrocksperiod i slutet av 9an/1an, det sitter väl kvar lite än ^^

Började med att jag läste Slash's självbiografi pga att en kompis tipsade om den... och så konstaterade jag att jag inte hade en jävla aning om vilka några låtar var (Sweet Child O'Mine, Welcome To The Jungle etc. hahaha) så jag var liksom tvungen att börja lyssna. Sedan kom Mötley, Aerosmith, Kiss och NY Dolls på köpet :)Älskar hela konceptet med glamrockscenen i LA på 80-talet, och allt som kretsade runt omkring :)

2012-02-12 @ 17:46:29
URL: http://almhagen.blogg.se/
Postat av: LINDSHE

sv: jaa! :/ sååå tragiskt!! :( usch va hemskt det är när folk döööör...

2012-02-12 @ 18:40:13
URL: http://lindshe.blogg.se/
Postat av: Beatrice Almhagen

Jaaaa klart jag fortfarande lyssnar på hårdrock!! På sistone är det mest detta:http://open.spotify.com/user/beatricealmhagen/playlist/1OvqWfW8HQgs7o9DjxRgtAHar blivit mer house och vanlig pop sen i sommras visserligen... Men rocken är alltid nåt extra, eller hur? Framförallt Guns och Mötley kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!! ;)

2012-02-12 @ 19:00:21
URL: http://almhagen.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Bra låt

2012-02-13 @ 20:13:10
URL: http://www.kaffehornan.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>