So close your eyes and your fantasy comes true

It's me

Allt handlar bara om att våga tro på sig själv.


Säg INTE emot mig när jag säger att jag är av den större figuren till kroppsstorleken. Många av er vet inte för ni har aldrig sett mig i verkligheten och bilder visar bara en vinkel. Jag menar absolut inte att jag är stor som lång för det vet jag att jag inte är med mina ynka 155 cm över marken. Men jag är inte pinnsmal och har inte världens smalaste modellkropp. Jag har hull på magen, lite större lår och rumpa och jag väger mycket mer än typ 45 kg som många tjejer som är 10 cm längre än mig tycker är ett mål att sträva efter. 

Tänk nu inte såhär när ni har läst detta: "Oj vilken självkritisk tjej som som bara vill ha uppmärksamhet". För det vill jag absolut inte. Skulle snarare kalla detta inlägget som en hjälp till andra. 


Jag tycker om mig själv ändå. Det kan vara jättefint med supersmala tjejer som har jätteslimmade kroppar och väger lite. Men det ska vara naturligt. Du ska inte svälta dig för att bli underviktig. Det är fel! Men det är precis lika fint med andra kroppsstorlekar. Jag har aldrig fattat varför man kopplar ihop orden fet och ful. Man kan faktiskt vara tjock och jättevacker på samma gång! Självklart har jag brister hos mig själv och kan gå runt och tänka "Om jag ändå hade haft hennes rumpan, eller tänk om jag hade haft en sån platt mage". Men jag vet att så tänker de flesta tjejer. Jag är kvinnligt kurvig och ska vara glad över att jag fått rumpa och höfter även om de ibland känns alldeles för stora i proportion till resten av min kropp. Men det är en smak sak. Allt handlar som sagt bara om att våga. Vågar du vara dig själv och känna dig säker i din kropp så känns det bättre.

Många tjejer i min form (och säkert även smalare), skulle inte ens tänkta tanken att ta en sådan bild som jag har lagt in i detta inlägget. Ni ser tydligt att jag inte har platt mage. Så säg inte i från! Men jag skäms inte, för jag är den jag är och vågar därför lägga ut bilden ändå. Jag är stolt över mig själv. Folk får kalla mig tjock om de vill. Jag vet att jag inte är tjock, bara större. Och även om jag hade varit tjock så hade det inte gjort något ändå. Tjock är bara en beskrivning av hur en person ser ut och varför skulle det vara dåligt? Det är inget kränkande, det är bara ett helt vanligt påstående. Hur kommer det sig att smal istället skulle vara en komplimang? Så när någon kallar dig tjock nästa gång, även om du vet att det är nedlåtande , ta det positivt och tänk istället "Aja, han/hon sa ju aldrig något om att jag var ful. För jag är fin, oavsett kroppstorlek". För varför trycka ner sig själv när man ändå inte kan bli någon annan?

Så mina fina tjejer, för ni är vackra allihop, kom nu ihåg att allt handlar om att våga. Om någon kallar dig tjock, smal eller påpekar att du har stora lår eller rumpa. Ta det som en komplimang! Tänk på att alla killar gillar olika kroppar! 

Så tillsist vill jag bara ännu en gång säga att allt handlar om att våga tro på sig själv!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ruggigt bra skrivet!

2012-04-24 @ 16:48:07
Postat av: Mela

Du är så klockrent vettig i det du skriver, rock on typ!

2012-04-24 @ 17:42:46
URL: http://meelah.blogg.se/
Postat av: Lizz

Riktigt bra skrivet! Du fick mej verkligen att tänka efter.. Och angående bilden.. ja tänkte inte på din mage, som du skrev om, det jag reagerade på va din snygga frisyr och din snygga sminkning!

2012-04-24 @ 17:45:36
Postat av: DANIELA

Bra inlägg... igen!Hehe, jag såg ju dig irl på Motörhead i vintras, och måste bara säga att din kroppsform är jättefin! :D

2012-04-24 @ 19:05:35
URL: http://danies.blogg.se/
Postat av: DANIELA

SV: Haha, tänkte ju säga det. Men du var på väg åt ena hållet och jag åt andra. Du såg skitförvirrad ut och letade efter någon verkade det som. Fick liksom inte läge ;)

2012-04-24 @ 19:17:15
URL: http://danies.blogg.se/
Postat av: S A R A

riktigt bra skrivet!

2012-04-24 @ 20:13:53
URL: http://ssaralu.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Riktigt bra skrivet! Snygg bild btw du ser ut som en riktig hårdrocks brud från 80 talet på bilden! :)

2012-04-24 @ 20:32:29
URL: http://beckz.devote.se
Postat av: Ehlin

Mycket nice skrivet! :) Jag skulle faktiskt vilja ha lite mer höfter! Det tycker jag är så fint. Men jag håller med dig, man ska va stolt över sin kropp!

2012-04-24 @ 20:40:32
Postat av: malin

Så sant så sant! :) Och, du är fin! Men det vet du ju redan om men det skadar aldrig att höra det fler gånger :) Stor kram!

2012-04-24 @ 21:04:44
URL: http://malinolsson.webblogg.se/
Postat av: Emma

Åh vilket bra inlägg du skrivit, du har så rätt! Dessutom är du skitsnygg!! :D

2012-04-25 @ 01:51:26
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Georg Hendrix

Man ska inte bry sig om vad andra tycker. Låt oss säga att du träffar en kille snart och ni blir ihop, flyttar ihop, gifter er och allt. Du har alltså EN kille under hela ditt liv. En kille som tydligen dedikerat sitt liv åt dig och gillar dig.. Varför ska du bry dig om vad din kompiskompis eller någon "random" på krogen tycker om ditt utseende? Det är väl bara din och din partners åsikter som spelar någon roll.. Eller? Det gäller även om du har 10 eller 50 pojkvänner.. Varför ska en människa som du inte har något intresse av bry sig om ditt utseende? Dom har väl ett eget utseende att bry sig om!Att ha en mage och vara tjock är två väldigt olika saker och din rumpa/höfter.. MUMS ;)Hade jag varit en 16-årig grabb hade jag varit väldigt stolt över att ha en flickvän som dig :)

2012-04-25 @ 02:58:50
URL: http://georg.blogg.se/
Postat av: Evve-En helt vanlig knasig tjej!

Riktigt bra skrivet, fina du :)

Mer skulle behöva tänka som du!

2012-04-25 @ 15:59:27
URL: http://evvesliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

riktigt rätt det du skriver, men måste bara lägga till en grej. Att bli kallad "smal" behöver inte alltid vara en komplimang. Folk är duktiga på att trycka ned smala människor också, kalla dem anorektiska pinnar och annat elakt. Ingen ska behöva bli mobbad över sitt utseende, smal som tjock.

2012-04-25 @ 16:09:40
Postat av: Mel

Jag håller helt med, har alltid varit mullig och mådde otroligt dåligt över det förut, men nu har jag börjat inse att det inte är fulare än att vara smal.

Så länge kroppen fungerar som den ska och man mår bra så tycker jag inte man ska oroa sig för mycket över sin vikt. :)

2012-04-25 @ 18:20:04
URL: http://melodymoonchild.blogg.se/
Postat av: Cecilia | Färgglad fotointresserad hårdrockare

så sant :) är själv lika lång (eller kort?) som dig och väger omkring 60 kg och känner mig inte särskilt missnöjd.En kompis sa till sitt ex att han älskar henne för att hon är så tjock. Haha. :)

2012-04-26 @ 18:39:57
URL: http://calatalo.blogg.se/
Postat av: Thïlde

sv: haha okej! jo men det blir nog griscampingen för mig med. dock tycker jag det är lite surt att man inte kan förboka biljett där... Tar 11-12 timmar för mig att åka ner till SRF med festivalbussen, och jag blir inte glad om camping biljetterna skulle råka vara slut, haha!

2012-04-26 @ 22:33:34
URL: http://zzyzxrd.blogg.se/
Postat av: veronica

diggar dig!

2012-04-28 @ 14:31:37
Postat av: mathilda brandin

grymt skrivet!!!!!!

2012-05-04 @ 16:05:53
URL: http://mbrandin.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>