Seventh Son Of A Seventh Son

Maiden
Det finns saker som är bra, sen så finns det saker som är bättre.

Bland annat Iron Maiden. 

Än så länge idag så har jag bara chillat framför min skivspelare. Vad skulle jag gjort utan en skivspelare och LP-skivor? Det är frågan.

Ofta får jag höra "Varför lyssna på LP när det finns nyare saker som CD eller Spotify?" Jo visst, jag lyssnar på CD också. OCH på Spotify. Spotify är perfekt i skolan eller när mina föräldrar gått och lagt sig och jag inte kan ha högsta volym på skivspelaren längre. 

Vinylskivor är dock en helt annan sak. Jag gillar ju 80-talet väldigt mycket och skulle nästan vilja leva som de gjorde på 80-talet. Självklart är ju det omöjligt men jag kan ju alltid göra så gott jag kan. Att lyssna på vinylisar är ju en bit på vägen. Dessutom älskar jag det goa bruset av LP-skivor. Att lyssna på vinyl är en helt annan känsla.

Där har ni svaret från mig. Vad tycker ni angående detta, lyssnar ni något på vinylskivor? Jag vill ha era åsikter!

Kommentarer
Postat av: Mela

Självklart, vinyl är guld värt asså :')

2012-04-22 @ 14:49:56
URL: http://meelah.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Gjorde det innan men skivspelaren gick itu så jag är på jakt efter en ny. Det finns ju inget bättre än att lyssna på vinyl! Speciellt när man fått tag i original skivor också ;) Ha det bra!

2012-04-22 @ 16:26:09
URL: http://beckz.devote.se
Postat av: Josefin

Vinyl-skivor är livet! Vet inte hur många timmar jag spenderat i skivbutiker under helgerna. Ett tag var det så gott som allt jag lade mitt studiebidrag på, vilket märktes då jag har köpt nästan 200 skivor under mindre än ett år... jösses. Ett dussintals singlar har man också hunnit med samt ett par EP:s och bild-skivor, fast de köper jag mest som samlarobjekt. Visst - kläder, smink, skor och hårprylar kan också vara kul men det finns inte mycket som slår känslan av att få komma hem med en trave nya skivor att få prova på skivspelaren. Lukta, se och känna - fan det är en upplevelse för så gott som alla sinnen, haha! Roligt är det ju också att min pappa har kvar sitt intresse för lp-skivor. Hans skivor är hans och mina är mina, dock lånar vi av varandra då och då och det har hänt ett par gånger att jag hittat mina egna skivor i hans samling som han lånat i smyg den rackarn, haha! Lillasyrran har ett par också som hon köpt men ingen egen skivspelare än men det är snart på gång. Lite kul är det ju dock att vi har tre exemplar av The Final Countdown här hemma. En i pappas samling, en i min och en i Matssons. Några skivor vill man helt enkelt ha för sig själv :) hehe.Om du får välja tre guldkorn i din samling, vilka skulle det vara?Kram!

/J

2012-04-22 @ 16:54:12
Postat av: ZOOFIE: Sveriges största musikblogg

Ååh vad jag håller med dig!

Tyvärr har jag inte någon spelare längre (då jag flyttade hemifrån fick jag tyvärr säga hejdå till den, den fick inte plats) men jag lyssnar så ofta jag kan (hemma hos mamma). Jag älskar det. Av samma anledning föredrar jag att då jag väl lyssnar på CD så lyssnar jag på gamla demos med kasst ljud och brus, det får mig att känna mig lite mer hemma med det ;)

2012-04-22 @ 20:30:24
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: Hanna

Ja, jag lyssnar på LP-skivor! Dock inte så ofta, blir mest CD-skivor. Fast LP är bättre än CD. Håller med dig om det goa bruset av LP-skivor!:)

2012-04-22 @ 22:47:14
URL: http://fotoavhanna.blogspot.com
Postat av: Malin

lyssnar absolut på LP-skivor. tycker, som du säger, att det är en helt annan känsla när man lyssnar på LP. Det är mycket mer inspirerande!

2012-04-23 @ 09:07:11
Postat av: Thïlde

håller helt med om att det är en helt annan känsla att lyssna på LP! dock är det väldigt sällan som jag gör det. någon gång när jag är hemma hos mina föräldrar brukar jag dra igång deras gamla LP skivor. skulle va grymt att ha spelaren hemma hos mig, men jag bor i studentkorridor för tillfälligt och har ingen riktig plats för den, så... ja. haha.

2012-04-23 @ 12:17:46
URL: http://zzyzxrd.blogg.se/
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

sv; tack :) de är fint med mig, sj?

2012-04-23 @ 15:22:15
URL: http://dianaosterberg.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Hårdrock ÄR vinyl enligt min mening! Jag har ingen vinylspelare men massor av vinyler och jag kommer skaffa en såfort jag har plats och råd.

2012-04-23 @ 16:11:32
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: M A D D Y Z - F O T O B L O G G

Sv: Tack!

Allt är bra med mig!

Hur är det med dig?

2012-04-23 @ 19:08:09
URL: http://maddyz.se
Postat av: Jessica

Absolut, vinyl is the shit. Håller verkligen med dej!

2012-04-23 @ 19:48:37
URL: http://chimb.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag har alltid velat ha vinylskivor, lyssnade mycket på det när jag var mindre hos min mormor o morfar som hade en vinylspelare dårå :).. Det är så underbart härligt ljud som du säger!från detta till nåt annat.. har du nånsin lyssnat på TREAT? Om inte, så tycker jag att du ska göra det, du kommer säkert gilla dom! :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>