Favoritalbum?

Jag fick ett tips om att skriva om mina fem favoritalbum och varför de är mina favoritalbum. Eftersom det enligt mig är jättesvårt så tänker jag välja ut några album som jag tycker är jävligt bra i stället! 

Dock tänkte jag ändå börja med mitt ABSOLUTA favoritalbum. Efter det så är det ingen rangordning.


Alltså, mitt absoluta favoritalbum är AC/DC:s highway to hell. Många brukar tycka att Back in Black är bättre än detta men det tycker inte jag.

Eftersom Bon Scott är min favorit av Bon och Brian, där är orsak nummer ett. Nummer två är att precis ALLA låtar på detta albumet är bra. Många album brukar bara ha kanske 3 låtar som är riktigt bra, men inte detta album. Enligt mig då. Dessutom så är det på det här albumet som Bon Scott började bli riktigt jäkla bra på att sjunga, sen dog han ju tyvärr.

Här kommer fler album som jag tycker är riktigt bra, utan inbördes ordning.Och många fler så klart!


Kommentarer
Postat av: Georg Hendrix

Kul att du tog med "Rainbow - Long Live Rock N' Roll" och "Deep Purple - Stormbringer" två¨underskattade album.. Eller ja, underskattade för att vara från två så stora band iaf. Tycker nästan Long Live Rock N' Roll är Rainbows bästa! :)"Bra" är ett väldigt vagt begrepp. Efter att lyssnat mycket på många olika album har jag sett igenom det klassiska "tre bra på varje album". T.ex. Guns N' Roses - Appetite For D.. Innehåller ju bara bra låtar. Visst alla är inte lika bra som de bästa (t.ex. You're Crazy är svagare än Paradise City), men visst tusan är de fortfarande bra! Bra är ett stort begrepp, tycker jag!

2012-04-04 @ 22:42:49
URL: http://georg.blogg.se/
Postat av: Thïlde

åh, aerosmith - permanent vacation är helt klart mitt favorit album av dom!

Dock har jag aldrig förstått mig på grejen med AC/DC. visst har dom en del bra låtar, men.. aldrig riktigt fastnat för dom av någon anledning.

2012-04-05 @ 02:34:13
URL: http://zzyzxrd.blogg.se/
Postat av: Georg Hendrix

Tackars !Har du sett Europes nya video? http://www.youtube.com/watch?v=UpzXPX3k1n0Äntligen en tjej med rumpan på skaft! Som du kanske förstått är jag en "rump"-kille... dvs. rumpan är livsviktig för mig när det gäller tjejer. Att de sedan täcker den?? BIG MISTAKE! Som en tjej engång sa till mig.. Det gäller att "visa upp vad man har... fast på ett bra sätt!", eller ungefär så sa hon!Vad spanar du först in på killar och tjejer? :O

2012-04-05 @ 10:42:02
URL: http://georg.blogg.se/
Postat av: Melissa - Den brutala sanningen!

kul med musiktips

2012-04-05 @ 12:42:14
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Anonym

blogving byte?

min blogg är

http://mosansliv.blogg.se/

2012-04-05 @ 22:46:35
Postat av: Georg Hendrix

Hehe, det där lät nästan lite sexistiskt :P ... Som kille har jag aldrig riktigt förstått det. När man frågar de "vad gillar du bäst med killar?" och får "ögon eller ansikte".. Vilket jag alltid tyckt att det låter som att de inte "vågar" säga vad de egentligen tänker på. Speciellt när "magrutor" osv. verkar vara så populärt.Hur ska en rumpa vara då tycker du? :D

2012-04-06 @ 14:24:34
URL: http://georg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>