Ja, jag är bisexuell.

Hej hallå! 

Det är grymt många som undrar om jag är bi/homosexuell och hur jag kom ut osv. Nu tänkte jag gå till botten med det här och berätta allt i ett inlägg!

Ja, jag är bisexuell och jag står för det. Det var inte alls så länge sen jag kom ut, i alla fall inte för min mamma som sedan antagligen berättade för pappa. Det var inte alls så svårt en dag när det kändes rätt så sa jag på msn; "Asså jag undrar hur det ligger till med mitt sexuella plan egentligen. Jag är nog bi." Något i den stilen var det. Det ända hon svarade var "Jasså". Sen sa vi inget mer. Mina vänner där i mot har vetat längre. Jag har aldrig riktigt behövt berätta för dem, det har liksom alltid varit en självklarhet. Jag vet inte hur jag ska förklara men mina vänner känner väl mig och ja. Där i mot så sa jag det med ord till mina bästa vänner ändå. Bara för att liksom. De tog det bra och vi är fortfarande lika bra vänner och de behandlar mig precis som om jag vore straight. Det är så det ska va, alla ska bli accepterade oavsett sexuell läggning. Det är inget man kan hjälpa, man bestämmer ju inte själv vem man blir kär i. För mig var det också så att i början var det väldigt svårt för mig att acceptera att jag var bi, jag visste ju att jag gillade tjejer också. Jag vågade liksom inte erkänna för mig själv att det faktiskt var så. Men var inte rädda för det tjejer och killar där ute, det är ju inte direkt så att det är farligt att vara bi/homosexuell. När man kommer ut känns det väldigt jobbigt för stunden, men så grymt skönt efteråt. Sen ska ni också veta att man kan egentligen inte veta om man är bi/homo när man är under 25 för hormonerna leker. Men det är ju klart, har man aldrig känt sig attraherad av det motsatta könet någonsin så kan man nog konstatera att man är homosexuell!

Jag har en liten tanke också, jag tror nämligen egentligen att alla är lite bisexuella. Jag menar, alla har väl någon gång, på något sätt känt sig attraherade av samma kön? Ja, det tror jag i alla fall. 

så till alla tjejer och killar där ute som är bi/homosexuella; ni är precis lika normala och det är inget ni kan hjälpa det är bara att acceptera! Ni är lika värdefulla för det!

Kram / Gabriella.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Är inte jag dinvän ? du har inte sagt ett dugg till mej :( TACK att veta att vi inte är vänner bella . hejdå ha ett bra liv . älskadedig kram <3

2010-11-06 @ 21:07:14
URL: http://elliehhjerta.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>