Tårar och lycka säger jag bara.Jag finner inga ord. Det här är bara så vackert, vilken lycka.
Tänk om min pappa skulle vara bort och kriga i Irak, i flera år. Jag kanske aldrig skulle få se honom igen? Den här videon, den går inte att titta på utan gråta säger jag bara. Sen börjar jag naturligtvis tänka på min pappa. Då börjar jag gråta ännu mer. Jag skulle inte kunna leva en dag till utan min pappa. Att veta att han finns hos mig är en trygghet. Jag skulle aldrig klara mig utan honom så länge som barnen i videon gör. Det räcker att han är sen hem från jobbet så börjar jag oroa mig. Så länge jag vet vart han är och vet att det är tryggt för honom, så känner jag mig trygg. Det kan låta konstigt men det är så. När pappa inte är hemma någon helg eller så. Då saknar jag honom otroligt mycket faktiskt. Han kanske inte gör så mycket här hemma. Men man känner alltid av hans närvaro. Alltid. Han har fått mig att skratta, gråta och bli rasande. Varje gång jag är ledsen eller sur, så gör han allt för att få mig glad. Han försöker skämta bort det. Han lyckas inte alltid, men jag vet ändå att han har försökt, efteråt dock. Men oftast lyckas han. Han får mig alltid på gott humör. Jag kan vara skit sur och förbannad, så går jag förbi i vardagsrummet när pappa sitter där och tittar på teve. Då säger han något, oftast något groteskt. Och hur mycket jag än försöker att inte skratta (för jag vill va sur!) så drar det lite i mungiporna. Alltid.
Jag borde börja lyssna på pappa faktiskt, för han har alltid rätt. Vad som än händer, och jag inte tror på honom. Så har han rätt i slut ändan. Det är helt sjukt, till och med mamma kan hålla med mig om något. Men det slutar alltid som han har sagt. Och han vet alltid när jag ska säga något, och vad jag ska säga. När jag tänker öppna munnen och fråga något så hinner han svara innan jag frågat. För han känner mig, för väl. Han vet precis vad jag ska säga, och vid vilka tidpunkter. Jag tror han känner mig bättre än vad jag känner mig själv faktiskt. 

Jag har världens dummaste, gulligaste, elakaste, snällaste, roligaste, omtänksammaste, idiotiska, pinsammaste, underbaraste, fantastiskaste, mest korkade pappa. Men vad jag än väljer att kalla honom så har jag framför allt världens bästa pappa.

Pappa, jag älskar dig!♥

Kommentarer
Postat av: lina¨

allt bra?;)

2010-12-13 @ 19:27:33
URL: http://angelinasliiife.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0
>